Prijavi packo!

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Tednik 7 dni organizira širšo akcijo odkrivanja in čiščenja divjih odlagališč odpadkov.

Cilj je zbrati čimveč lokacij in tako dobiti podatke, ki bi jih sicer zbirali celo večnost. Karto s packami bo dobil v roke naš novi
minister za okolje. Po moje se mu bo utrgalo in bo od jeze aktiviral slovensko vojsko, da vse skupaj očisti
smile-1.gif

Prijavljene packe

O akciji.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
In potem prijavljajo po eno zamrzovalno skrinjo.
hysterical-1.gif

Priporočam udeležencem te akcije, da gredo ob (nikakor pa ne po) železniških progah, tam boste v kakih grmovjih videli čuda in pol.

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Kakšni prašiči so eni ljudje. Pregledala sem vse objave, saj me je zanimalo če je kakšna packa tudi iz našega konca in sem našla eno. Razlogov je verjetno več, al folk pač ne ve za to akcijo in ne objavijo pack, verjetno pa pri nas tega ni veliko tudi zato, ker lahko brezplačno odpelješ na lokalno komunalo vse česar bi se rad znebil.

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Jaz bi prijavila kar eno bajto, ki je na poti proti križevcem. Svaštaaaa, bom probala poiskat kake fotke tega bisera. Ne vem kaj si turisti mislijo kak so ljudje nemarni.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Sicer se mi ne da iskat med tolikimi prijavljenimi, kaj je že bilo in kaj ne, ampak zadeve za reko Savo v LJ so prav neverjetne.
1x sem šla ob reki v Zadobrovi in 1x mimo nadvoza blizu hipodroma Stožice, nato mimo rondoja in proti Jaršam. Obe poti sem raziskovala samo 1x, ker me drugič tja ne spravijo. Cela odlagališča in polno "brazilcev".

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
pa v ljubljani tm Ob železnici (tm k je belinka, za avtohišo moste) tm je tud kr en odpad. Folk kr voz, komunala kr odvaža, pa je čez en teden spet polno robe... odpadna gradbena, pa kakšno pohištvo...

kok so eni ljudje res bedaki ej....