Prijava napak v kartah, ceste, krožni...

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Here Map Creator že na voljo v Slovenskem jeziku
smile-1.gif

Hvala @popotnik, ti si car
aplauz.gif

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Včeraj sem iskal v Rogaški kraj KAMENCE in mi ga ni našlo, pa veste zakaj, ker je preimenovano v KAMENČE!!!!
Enako velja za kraj GABERCE in je tudi preimenovano v GABERČE!!!!!

Prosim za popravek
write.gif

2226647-Kamence.jpg

Priponke

• 2226647-Kamence.jpg
    2226647-Kamence.jpg
    56,3 KB · Ogledi: 477

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
V prvi post dodan nov uporabnik, kateremu lahko prijavite napake v kartah.

V prvem postu kliknete na ime enega izmed uporabnikov kateremu želite prijaviti napako in se vam bo samodejno odprlo okno za prijavo napake.

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Citat:
Uporabnik nuvi3790 pravi:
Je barvna cesta, saj je to glavna cesta Celje ---->> Šmarje, samo sliko načrta bom trenutno prilepil, sled pa dobiš ko jo odprejo
wink-1.gif

Nov nadvoz Grobelno že odprt, če se kdo pelje tam skozi naj naredi gps sled in jo pošlje uporabniku, ki vnaša popravke
write.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Če je možno bi prosil še za kako sliko, da se vidi kaj so naredili s staro cesto oziroma, kaj je potrebno spremeniti na stari cesti, če je še prevozna ali ne.

Upam, da bo kmalu šel kak forumaš po tej poti, da lahko čimprej uredimo Grobelno, da bo posodobitev čimprej v kartah za navigacije.

Že v naprej se zahvaljujem za pomoč vsem, ki boste šli po tej poti.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Oj zanima me od koga imajo vse navigacijske naprave karto ?
Ker verjetno še ne pomeni,da popravimo v here in bo zadeva rešena na vseh nav.napravah ?

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Kdo je bolj prisoten pri nas, karte ali misliš navigacijske naprave oziroma programe?

Tisti popravki, ki so vneseni v Here karte so vidne na teh kartah in na avigacijskih napravah, ki uporabljajo te karte.

Če nekaj manjka v Tomtom in Here karti, ti pa si vnesel popravek v Here, ta popravek NE bo viden na Tomtom karti, za slednjo je potrebno vnest popravek na njihovi strani.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Kdo je bolj prisoten pri nas, karte ali misliš navigacijske naprave oziroma programe?

Tisti popravki, ki so vneseni v Here karte so vidne na teh kartah in na avigacijskih napravah, ki uporabljajo te karte.

Če nekaj manjka v Tomtom in Here karti, ti pa si vnesel popravek v Here, ta popravek NE bo viden na Tomtom karti, za slednjo je potrebno vnest popravek na njihovi strani.

Ja mislim za popravke na kartah,na here je urejeno,najdi.si ima ok in pravilno pripelje,na google map sem vložil zahtevek popravka in zdej grem še na tom tom
smirk-1.gif
mogoče še kater? Kaj imajo pametni telefoni?

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
Po zaslugi našega uporabnika @nuvi3790 ( in njegovega sina, ki je posnel med vožnjo video tega novega nadvoza ) in po zaslugi G. Siniše iz Here Zagreb je nov nadvoz Grobelno že vrisan Klikni me

Najlepša hvala G. Siniši
nahrung002.gif

In še posebna hvala uporabniku nuvi3790 in njegovemu snemalcu ( sinu ).
aplauz.gif

krko

Guru
5. sep 2010
2.697
1.397
113
Super
cheer.gif

Ko bo odprt nadvoz v Zg.Logu pri Litiji bom jaz posnel sled, da bo lahko g.Siniša vnesel tudi to novo cesto.

nuvi3790

Fizikalc
30. jan 2012
1.677
7
38
Rogaška Slatina
Citat:
Po zaslugi našega uporabnika @nuvi3790 ( in njegovega sina, ki je posnel med vožnjo video tega novega nadvoza ) in po zaslugi G. Siniše iz Here Zagreb je nov nadvoz Grobelno že vrisan Klikni me

Najlepša hvala G. Siniši
nahrung002.gif

In še posebna hvala uporabniku nuvi3790 in njegovemu snemalcu ( sinu ).
aplauz.gif

Malenkost, to je za nas dobro, hvala tebi @popotnik, g. Siniši za hiter vnos...

Sedaj pa še malo za šalo malo za res,,, uzbuđena ženska je dobro posnela video, zato je pa tako dobro izpalo vse skupaj
smile-1.gif

2232582-nadvozGrobelno3.jpg

Priponke

• 2232582-nadvozGrobelno3.jpg
    2232582-nadvozGrobelno3.jpg
    100,2 KB · Ogledi: 261