Takole izgledajo orodja, ki so na Here:
Ko klikneš na hišno številko ti pokaže iz katere strani ti bo dalo cilj:
desni klik na cesto ti prikaže tak meni:
Ob kliku na dodaj cesto lahko le to vrišeš in na levi se ti pojavi meni za vnos podatkov za to cesto in ti tudi prikaže trenutno omejitev ceste:
cesto lahko tudi poljubno spreminjaš ( dodaš ovinek ali jo narediš ravno odvisno kako je v realnem stanju )
Desni klik na stavbo da tak meni:
Če stisneš na dodaj hišno številko se na levi pojavi meni za vpis hišne številke in tudi prikaže avto kjer bo navigacija pripeljala do cilja:
če je avto oziroma cilj do hiše na napačni cesti je le to možno spremenit tako, da avto prestaviš na drugo stran:
S temi orodji je urejanje podatkov v Here kartah zelo enostavno in hitro opravilo, zato le na dan z besedo kje ste našli kakšno napako oziroma kje kaj manjka in bomo to vnesli.
Here avtomobili gredo čez določene države le 1x na dve tri leta, če boste za manjkajoče ceste ali napake javljali sami, lahko karte naredimo, da bodo odlično pokrite v najkrajšem možnem času
p.s.
Da še razjasnimo nekaj: Od tega nimam nikakršnih finančnih koristi, ampak to počnem v svojem prostem času, ker bi rad, da so karte čimbolje pokrite in da te na cilj pripelje brez težav.