Citat:
Uporabnik karamarko pravi:
Citat:
Uporabnik dem pravi:
Kako pa da mu nisi preprečil gradnje takrat ko je gradil? Če bi potreboval dovoljenje, predvidevam da zadeva ni tako majhna in jo je en čas gradil...
Ne živim na tej parceli. Blo v planu za gradnjo enkrat.. Pred kratkim bil tam in videl kakšno je stanje.
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Kam smo prišli...sosed zgradi črnogradnjo na sosedovi parceli,le-ta pa se mu je ne upa porušiti,ker se boji,da ga bo sosed tožil za uničenje lastnine. Huje kot Butale!
Citat:
Uporabnik nick pravi:
Malo si preberi okrog motenja posesti....
Citat:
Uporabnik Gavran pravi:
Ja, če se pišeš Brajdič ali Hodorovac. Potem pa lastnik parcele plačuje davke, črnograditeljem pa občina potegne vodo, elektriko in asfalt. Pa kabelsko.
Citat:
Uporabnik karamarko pravi:
Predvidevam, da bi me lahko tožil, da sem mu uničil objekt in sem mu povzročil škodo. Smo le v Sloveniji. To se mi zdi podoben primer kot tisti, ko se nekomu najemnik ne želi izselit iz stanovanja.
Objekt je 100% zgrajen brez gradbenega dovoljenja. Bi ga pa potreboval. Zaradi tega se mi zdi prijava gradbeni inšpekciji najbolj elegantna rešitev.
saj nima vse enake zaščite. nekaj mora ostati recimo malo bolj mila zaščita pa je ta lahko ti porušiš pa na novo zgradiš z enakim izgledom, ostanejo tudi mere. ziher je še kaj bolj milega, recimo da mora bi enak stil...Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
KSZ
Gledam eno hišo nekaj dograjujejo/prenavljajo +200 let staro verjetno je pod kakšno zaščito pa ko grem vsakič mimo jo je manj.
Nekaj so jo utrjevali ampak zgleda ni blo haska ker je tudi tisto kar je bilo zbetonirano podrto
Kakšna gradnja je potem to če od stare bajte ostane od oka 20-30%