Prigoda s kombijem

bozo_13

Pripravnik
11. jul 2010
201
0
16
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Sam sem alergičen na predmano vozeči avto, ki mu ne delujejo štop lampe....verjetno zato, ker sem se zaletel v enega, ki NI imel delujočih štop luči...avto, tipično GOLF ---- 3jkam in 4rkam, tipično ne delujejo štop luči.
alpa ce ima avto crne zadnje luci (postrihane s sprejem, "tjuning")
crazy1.gif

to se je komaj videlo zadnjo zavorno luc, komaj res.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
Se zgodi...moj je bil nov trafik...po dveh mesecih je padlo stran desno stransko ogledalo...steklo mislim....potem ko smo gledali okrog tega stekla smo vidli da je kljuka vrat (desnih) pritrjena samo z enim vijakom...ko si odprl vrata se je spodaj naredila ena luknja od skoraj 2 cm....vse je šlo pod garancijo.

No..za avto me je pa policaj opozoril da mi ena od dveh žarnic na tabljici ne gori in da naj uredim zadevo.

Servis Malgaj na Tržaški??

Da mi je vedet kako ti to veš?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.387
5.662
113
Lei če si delal v firmi kjer se servisira 85% voznega parka tam potem pač veš
smile-1.gif

Pride avto iz servisa še bolj razšravfan kot si ga na servis peljal
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Ha ha ha...samo to je stara štorija 8 let...to je blo samo kak mesec po nakupu.

Čakaj malo...če si ti delal tam...pa mi povej kako se rešim une preklete blokade ki se pojavi na 3800 obratih?

Kaj ga morem čipirat al kaj...ker v Kopru so rekli da ni možno te blokade odstranit.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.387
5.662
113
ne-ne-1.gif

Edit: ja pa tud jaz sem to doživljal tam nekje 6-7 let nnazaj tko da tud ni lih frišno......pač vidiš......avto pelješ na servis......pride brez pol plastik nazaj......računana menjava olja.....v bistvu so pa samo dolil...in čez 3-4 dni s5 lučka sveti
bonk.gif

Kolegica pa sicer mal po vezah dobila hupo iz novega avta iz salona ko ji je šla....nove pa ni blo na zalogi
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Si bil mogoče pri pošti?
smile-1.gif

Malgaj je pa res polom od servise, glede njih slišim same graje.
Sam sem bil samo enkrat pri njih - prvič in zadnjič.