Prigoda s kombijem

B81

22. jul 2007
37.669
10.952
113
Zdravo

V službi smo konec leta 2008 kupili Boxerja. Vse lepo in prav, letos ima 58 000 km za seboj. Pa naš šofer nekam dostavlja in mu reče en drugi šofer: ej kolega, tebi pa štop luči ne delajo. Opa, preveri z njim in res.
Nročeni naslednji dan, mi gledamo po avtu in spodaj pri pedalu visi kabelček dol. Gledam, kam bi tisti kabelček vtaknil, pa ni blo nikjer nič....hmm, ok, gre ded na servis, pa mojster reče vajencu: Poglej, če je kabel v stikalo vtaknjen. Pa oni gleda in pribije: Stikala ni.,

Naš ded pa: WTF???

58 k km smo naredili po Sloveniji in hrvaški brez štop luči
grin1.gif

Ja oni mutec prinese eno novo stikalo v škatli, začuden, od kod je tole...mislim, svašta, ne.
Zdaj pa samo čakam, da pride račun za stikalo, pa bomo meli vsaj dva servisa zastonj. Aja, dva servisa sta že bila narejena in če menjajo brisalce in da luči ne preverijo....ccc.

B81

22. jul 2007
37.669
10.952
113
Sklepali smo, da je pri katerem crknilo to stikalce, pa so kar iz novega dol vzeli, ker niso imeli na zalogi, potem naročili novega in pozabili dat v tega. Zato pa so gledali začudeno, od kje nova škatlica s stikalom
grin1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Sklepali smo, da je pri katerem crknilo to stikalce, pa so kar iz novega dol vzeli, ker niso imeli na zalogi, potem naročili novega in pozabili dat v tega.

Nič nebi bilo čudnega, nebi bil osamljen primer
smile-1.gif
.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Novih ne vozis na tehnicnega, ce se ne motim, vsaj za osebna to velja. Sicer pa to prica o dejstvu, da so na cestah ovce. Nihce ne bi cloveka opozoril, ko bi se mu v rit pocil bi mu pa tozaril vse po spisku. Sem ze dostikrat opazil, da komu ne gorijo ali pa so non stop on. Ce je prilika mu povem.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
vsak drugi clio ko se voziš za njim mu gorijo nonstop, bi blo kr zamudno vsakega opozarjat
evil.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Nihce ne bi cloveka opozoril, ko bi se mu v rit pocil bi mu pa tozaril vse po spisku. Sem ze dostikrat opazil, da komu ne gorijo ali pa so non stop on. Ce je prilika mu povem.
Na cesti opozarjat voznike na napake, je stran vržen čas, ker folk ne pokapira NIČ. Človek ponoči pozab odpret luči al ma sam parkirne, pa ne moreš mu dopovedat, prej bo 113 klical zaradi nadlegovanja.
bonk.gif

Sem se pa ponoči pripeljal za en avto, ki mu ni zadaj svetila nobena luč, spredaj sem videl da dela.
Smo se ustavili na istmu parkingu pred trgovino in jaz opravim državljansko dolžnost in ženski povem, da ji ne sveti nobena luč zadaj. Me gleda kot kriminalca in reče možu, da tale nekaj teži zarad luči. Povem še njemu, mi reče v stilu naj se brigam zase in ne težim.
stupid-1.gif

Zaradi šokantnega odgovora mu nisem mogel niti pljuniti v obraz.
grin1.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
Citat:
Uporabnik sass pravi:
kako je pa tak avto čez tehničnega prišel?

Nov avto ima tehničnega šele čez 4 leta.
a ni tako, da mora prodajalec opraviti prvi (ničti?) tehnični pregled novega avtomobila, tik preden preda avto kupcu?

B81

22. jul 2007
37.669
10.952
113
Seveda ne, če si požrl slino od sile
hysterical-1.gif

Sem imel isti primer, pa sem žensko prehitel in nekajkrat izklopil luči (v Radizelu, cestna razsvetljava, da ne bo koga infarkt), če je skapirala, pa ne vem...
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
37.669
10.952
113
Pa valda, pa kaj na servisu ne pregledajo luči? Ker brisalce so pa menjali namreč
bonk.gif

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
To da ne gorijo zavorne luci mora vsak vsaj malo "pameten" voznik sam ugotoviti. Kaki servis ne ga srat...

Nazadnje urejeno:

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.629
722
113
To vidiš vedno, ko parkiraš vzvratno v temi, ali pred izložbo tudi podnevi