Imam xsaro l.99 (1.4i 8v bencin), lastnik sem dobro leto in danes se mi je prvic zgodilo, da se avto dvakrat pri speljevanju ni odzval na plin - kot da bi ga nekaj zamorilo. Ko sem potem znova pritisnil sklopko, sem speljal brez problema. Izgledalo je pa, kot da bi bil na pedalu za plin mrtev hod. Kot sem ze omenil, se mi je to zgodilo dvakrat: danes zjutraj po kaksnih 20 minutah voznje in popoldan, ko sem sel iz sluzbe po kaksnem km voznje. Je pa to precej neprijetno, ce se ti zgodi pri speljevanju v kriziscu. Avto po tem tudi ni kazal kaksnih slabosti.
Na avtu tudi sicer nisem opazil nic cudnega (tudi nobena lucka na armaturi ni zagorela), poraba je do sedaj normalna, obrati ne nihajo. Edino omembe vredno je to, da vcasih malce "zakaslja", ko zjutraj hladnega vzgem, speljem in prestavim iz 1. v 2 pri nizkih obratih. Torej ko peljem v drugi na zacetku malce "zakaslja".
A bi mi kdo lahko svetoval oz. razlozil, kaj je lahko vzrok temu, kar se mi je zgodilo?
Na avtu tudi sicer nisem opazil nic cudnega (tudi nobena lucka na armaturi ni zagorela), poraba je do sedaj normalna, obrati ne nihajo. Edino omembe vredno je to, da vcasih malce "zakaslja", ko zjutraj hladnega vzgem, speljem in prestavim iz 1. v 2 pri nizkih obratih. Torej ko peljem v drugi na zacetku malce "zakaslja".
A bi mi kdo lahko svetoval oz. razlozil, kaj je lahko vzrok temu, kar se mi je zgodilo?