Prevoz Velikih psov

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Kakšne imate izkušnje, kaj prakticirate, kaj priporočate?
Od kar imate psa, ste mogli nabavit še trugo za na streho?

Neki sem že googlal in mi glede na price/performance to še najbolj všeč.
Na eno stran psa, na drugo pa prtljago.
Po sliki sodeč je enostavno odstranljivo, tudi izven avta ne zasede veliko prostora, ženska lahko sama namesti/odstrani, enostavno za diy izvedbo.

minusi
- "ne moreš" imet podrtih sedežev oz bi bilo potrebno naredit še zadnjo stranico
- kletko lahko tudi izven avta uporabiš
http://dogguardsandcages.com/images/TDG1234D.jpg

NE zanimajo me varjante, kjer je pes na vseh možnih sedežih, naročju, pod kiklo... Gre se za varnost, udobje/praktičnost vseh potnikov!

Po tej sliki sodeč, pa bo potreboval "malo" več kot polovico prtljažnika
http://i252.photobucket.com/albums/hh3/lewis51067/thunderatbrid027.jpg

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Kakšen boks boste izbrali tu ni največje vprašanje. Lahko si daš naredit alu boks (če prav razumem gre potem ta boks samo v ta avto?) ali pa poskusiš z avio boksom. Bolj je vprašanje, kam boste dali svojo prtljago. Potem ti ostane ali da psa pustiš doma ali pa si nabaviš kovček in upaš, da boš spravil notri vso prtljago. Pri nas je bil vedno popolnoma poln avtro, sedeži podrti in nekje zadaj avio boks. Sedaj, ko zadaj ni samo pes, pa bo verjetno moral ostati doma, ker tudi s trugo ne bo dovolj prostora.
frown-1.gif

picolo

Pripravnik
23. maj 2009
287
1
18
loče
sam sem nabavil varnostni pas za psa.Pri meni ni problem če pes zasede eno mesto v avtu ,ker sva samo dva.Psa ne smeš prosto prevažat v prtljažniku,če ni nad zadnjimi sedeži mreže.Sem pa se nasmejal ,ko sem videl ,da pes na sliki zasede cel prtljažnik.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Bolj kot gledam slike od belga psa, bolj se mi zdi, da sploh ne bom potreboval boxa
shocked-1.gif

@leprotto
pri nama bo pes moral zloo velikokrat z nama.

jello

Guru
22. sep 2008
10.271
3.908
113
Jaz sem v passatu vozil bernardinca brez boxa, res pa da kaj drugega potem ni šlo več not. Je pa prav z zaletom skakal v prtljažnik. Se pripeljem iz trgovine, odprem prtljažnik in je bil že v prtljažniku. Tudi v cliota se mu je uspel zbasat:

f9x-Slika1.jpg