Ja pa kaj se spravljate na babo, je lepo povedala da je test bil laičen in da zato ne bo niti povedala s katerim je prevozila več...
Se pa z rezultati Hrvatov popolnoma strinjam, z MOL-ovim 98 oktanskim bencinom vedno prevozim več (včasih tudi 100 km na tank!) kot z OMV 100. Petrolovega 98 pa raje niti ne vlivam not ker vsakokrat ko ga iz nuje (pač nikjer OMV ali MOL v bližini) je avto šel kot da bi mu pol konjev vstrelil... In to na vseh štirih mojih zadnjih avtih, tankanih na različnih lokacijah po sloveniji! Kakšni so rezultati za 95 pa ne vem - tam baje OMV in Petrol iz istega skladišča črpata.
Agip pa sem sprobal mislim da samo 2x, pa nisem opazil neke razlike od OMV in MOL (ampak 2x je seveda premalo za primerjavo).
Glede komentarja tistega tovornjakarja, da se dogaja, da ljudje natočijo 2 litra več kot je volumen goriva - tudi sam sem na vseh avtih in na različnih črpalkah že večkrat natočil več kot je uradno volumen, pa po mojem to ni zaradi nepravilnega merjenja črpalke (oz. upam da
) ampak zato ker mora rezervoar imeti še določen procent prostora ko je napolnjen do konca in če ta prostor napolniš dobiš tistih 2 litra več brez problema.