prevare med slovenci

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
al imaš kratek spomin, al pa si še mladič in ne veš koliko jih je (bilo in so še vedno inkognito) na alterju

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.768
113
kod Džej-Zija
Ali pa bi ti pognal jajca in se predstavil z originalnim nickom, da bomo vsi, vključno z dotičnimi damami in kvazibrusilci, vedeli, kdo je ta vele"poznavalec"?

Zdaj pa hop modom jokat in na drevo.
smirk-1.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Ali pa bi ti pognal jajca in se predstavil z originalnim nickom, da bomo vsi, vključno z dotičnimi damami in kvazibrusilci, vedeli, kdo je ta vele"poznavalec"?

Pa dobr, a moram v vsaki temi odgovarjat na to vprašanje? enkrat sem že odgovoril, v vsaki temi se pa tut ne bom ponavljal.

moja jajca pa lepo pust na mir
wink-1.gif

Fleka

Zelenc'
17. dec 2013
23
0
1
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
ni za v javnost.
Lej, če se spustiš spoznavat alterjevke na osebni ravni ti vsaka druga ne uide... temu se reče garantiran "donos". Samo pazi da ne fašeš kake SPB
evil.gif

Kaj se v primerjavi z ostalima dvema nisi ravno izkazal al kaj
priden.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
4449481186_e0f0916e5d.jpg

zeeeeeeeeeeeeeeh! dolgočasna si kot čebelica maja

TUKAJ pa sem odgovoril nanj. Spotoma sem te vprašal nekaj pa mi nisi upala odgovorit. hmmm
priden.gif

Nazadnje urejeno:

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.768
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:

Pa dobr, a moram v vsaki temi odgovarjat na to vprašanje? enkrat sem že odgovoril, v vsaki temi se pa tut ne bom ponavljal.

moja jajca pa lepo pust na mir
wink-1.gif

Uf, pa si ju le pognal.
shocked-1.gif

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
124
Ej, kolega, tale Yahel me je ful presenetil ... ve več, kot FBI, res. Sploh si ga ne upam več kaj vprašat, ker ko se poskušam zlagat, me koj najde ...

p.s. OFF: DVB-T še skoz dela
cheer.gif