Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
mislim da je vprašanje na mestu, v kakšne lokale in v kakšne družbe se podajate?.. mislim da je to bolj ena LOW life scena.
V najbolj "top" lokalih v Ljubljani najdeš najbolj slinaste kravatarje.
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
mislim da je vprašanje na mestu, v kakšne lokale in v kakšne družbe se podajate?.. mislim da je to bolj ena LOW life scena.
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Sodelavec je skočil v enega, ker je prijel njegovo ženo za rit. Še dons odplačuje kazn.(tožba pa to)![]()
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Sodelavec je skočil v enega, ker je prijel njegovo ženo za rit. Še dons odplačuje kazn.(tožba pa to)![]()
Zanimivo da unga žena ne toži zaradi nedotakljivosti...ji je že pasal![]()
sej pravim, najbolj zaleže da bejba kako nazaj zine in jih zatre....nobene batine si nebi zapomnil tolk kokr tisto sramoto in posmeh okolice...Citat:
Pol pa čuješ skupinico decov, ko začnejo: vauuu, ka bi ti delooooo...
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
sej pravim, najbolj zaleže da bejba kako nazaj zine in jih zatre....nobene batine si nebi zapomnil tolk kokr tisto sramoto in posmeh okolice...Citat:
Pol pa čuješ skupinico decov, ko začnejo: vauuu, ka bi ti delooooo...![]()
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ne, mislil sem, d aje viljivec 2+,100+..in prime tvojo za levo siso
Citat:
Uporabnik tratnjak pravi:
mene zanima kak zgledate tisti, ki vam lajalo na babe drugi v vasi prisotnosti :\
najvec kaj se mi je zgodilo v moji prisotnosti je, da je nek pijan smrkavec prisel do mene in vprasal, ce lakho mojo nekaj vprasa - ko sem mu reko da ne je lepo sel dalje.
Druga zgodba je bila ko mene ni bilo ali pa sem prisel naknadno - v takih primerih je ona razpucala ali pa se uredilo po prihodu.
Jaz zenski dam vedno vedet, da mora ona sama znat razpucat - ce pa ne zaleze njen ne pa bom se pac jaz razlozo.
pa da nebo pomote, nisem noben kostolomac, se manj pa gorila
Citat:
Uporabnik Group_Therapy pravi:
Tisti piknik je bil fajn. Policija, zlomljen glezenj - ponesrecenec se je sam odpeljal v KC![]()
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Pusti Štiblo, on ne vem kako zgleda imeti punco oz ko jo je imel, je tudi ni nihče pogledal.