Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
mislim da je vprašanje na mestu, v kakšne lokale in v kakšne družbe se podajate?.. mislim da je to bolj ena LOW life scena.
V najbolj "top" lokalih v Ljubljani najdeš najbolj slinaste kravatarje.
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
mislim da je vprašanje na mestu, v kakšne lokale in v kakšne družbe se podajate?.. mislim da je to bolj ena LOW life scena.
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Sodelavec je skočil v enega, ker je prijel njegovo ženo za rit. Še dons odplačuje kazn.(tožba pa to)
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Sodelavec je skočil v enega, ker je prijel njegovo ženo za rit. Še dons odplačuje kazn.(tožba pa to)
Zanimivo da unga žena ne toži zaradi nedotakljivosti...ji je že pasal
sej pravim, najbolj zaleže da bejba kako nazaj zine in jih zatre....nobene batine si nebi zapomnil tolk kokr tisto sramoto in posmeh okolice...Citat:
Pol pa čuješ skupinico decov, ko začnejo: vauuu, ka bi ti delooooo...
Citat:
Uporabnik kwa pravi:
sej pravim, najbolj zaleže da bejba kako nazaj zine in jih zatre....nobene batine si nebi zapomnil tolk kokr tisto sramoto in posmeh okolice...Citat:
Pol pa čuješ skupinico decov, ko začnejo: vauuu, ka bi ti delooooo...
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ne, mislil sem, d aje viljivec 2+,100+..in prime tvojo za levo siso
Citat:
Uporabnik tratnjak pravi:
mene zanima kak zgledate tisti, ki vam lajalo na babe drugi v vasi prisotnosti :\
najvec kaj se mi je zgodilo v moji prisotnosti je, da je nek pijan smrkavec prisel do mene in vprasal, ce lakho mojo nekaj vprasa - ko sem mu reko da ne je lepo sel dalje.
Druga zgodba je bila ko mene ni bilo ali pa sem prisel naknadno - v takih primerih je ona razpucala ali pa se uredilo po prihodu.
Jaz zenski dam vedno vedet, da mora ona sama znat razpucat - ce pa ne zaleze njen ne pa bom se pac jaz razlozo.
pa da nebo pomote, nisem noben kostolomac, se manj pa gorila
Citat:
Uporabnik Group_Therapy pravi:
Tisti piknik je bil fajn. Policija, zlomljen glezenj - ponesrecenec se je sam odpeljal v KC
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Pusti Štiblo, on ne vem kako zgleda imeti punco oz ko jo je imel, je tudi ni nihče pogledal.