Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Ja, samo smo šli na koncu (al pa drug dan) skupaj na per.
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
sicer ne vem kaj si zelel povedat ampak ce te ze zanima: vec se s socialnim delom ukvarjam kot s pisanjem kazni.
In noben od teh treh ni devica marija in ja rek umrl kot je zivel je tu cisto na mestu. Lahko se ti ob tem joces, meces ob tla, zalis, .... Pa se dejstva ne bodo spremenila.
In tu ne pomaga nobeno socialno delo, zdravniki, sole, .... Ce doma vzgojis barabo je pac baraba. Ne rabmo se zdej fine delat.
jadnalimumajka kdo je tebi uniformo zaupal![]()
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
sicer ne vem kaj si zelel povedat ampak ce te ze zanima: vec se s socialnim delom ukvarjam kot s pisanjem kazni.
In noben od teh treh ni devica marija in ja rek umrl kot je zivel je tu cisto na mestu. Lahko se ti ob tem joces, meces ob tla, zalis, .... Pa se dejstva ne bodo spremenila.
In tu ne pomaga nobeno socialno delo, zdravniki, sole, .... Ce doma vzgojis barabo je pac baraba. Ne rabmo se zdej fine delat.
Zmanjkalo argumentov pa se bomo zalili?
Dejstvo je, da ne more bit normalen nekdo, ki znori ker mu je nekdo skril motor. Dejstvo je tudi, da je zgodba o skrivanju motorja, zgodba ene strani.
Pa resnicno ne razumem kaj te je tako zabolelo v mojih postih - napisal sem samo da noben od teh treh ni ovcka in za tem stojim.
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Idioti vsi, ampak po tvoje je tako: če ne bi Matic ona dva zaštihal, se onadva ne bi delala norca iz njega, ja?
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
in kako jaz tebe žalim?
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Jaz sem se že tudi umaknil. Bolje je par ur kuhat jezo, kot pa 20 let plačevat en dober kredit kakemu kretenu.![]()
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Dejstvo je, da ne more bit normalen nekdo, ki znori ker mu je nekdo skril motor. Dejstvo je tudi, da je zgodba o skrivanju motorja, zgodba ene strani.
Pa resnicno ne razumem kaj te je tako zabolelo v mojih postih - napisal sem samo da noben od teh treh ni ovcka in za tem stojim.
in kako jaz tebe žalim?
poišči del iz mojih postov, ki je za tebe osebno žaljiv.
ali pa kot tipični kaps in dobro veš kaj sem želel povedati z tem in tem
in te z vsako tebi nerazumljivo besedo ali nedaj bog stavkom žalim.
btw
kdo si ti, da ocenjuješ kako naj nekdo umre hebote???
kdo si ti, da ocenjuješ kako je nekdo živel???
shut the fu ck up
faaaak ej takih kot si ti sem že v jla imel poln qrac
kaj čvarak naredi od človeka![]()
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
in kako jaz tebe žalim?
poišči del iz mojih postov, ki je za tebe osebno žaljiv.
ali pa kot tipični kaps in dobro veš kaj sem želel povedati z tem in tem
in te z vsako tebi nerazumljivo besedo ali nedaj bog stavkom žalim.
btw
kdo si ti, da ocenjuješ kako naj nekdo umre hebote???
kdo si ti, da ocenjuješ kako je nekdo živel???
shut the fu ck up
faaaak ej takih kot si ti sem že v jla imel poln qrac
kaj čvarak naredi od človeka![]()
Sem ti poboldal.
Sicer pa nisem nic ocenjeval. Napisal sem le da vsi trije pasejo v kategorijo "umrli kakor ziveli". Ta rek ni zrasel na mojem zelniku - uporablja pa se kot metafora, da poves, da kdor zivi nevarno ima tudi vec moznosti da umre. Kdor se druzi z barabami ima vec moznosti da se zaplete v probleme. Gola statistika. in glede na to kdo je bil vpleten se je ta statistika potrdila.
Vseh treh je skoda, skoda je da je en umrl, da je en poskodovan in da bo en nekaj casa sedel. Ampak nevem zakaj bi se sedaj fine delali. A ti mas rad, da ti ljudje lazejo? A bi raje videl da bi napisal, da so bili vsi trije ful fajn fantje? Sej so bili verjetno za njihove bliznje. Druzba kot taka pa od njih ni kasirala nekih pozitivnih efektov.
A si sposoben razumet (ne mislim intelektualno sposoben ampak ali znas sprejet tudi mnenje koga drugega) kar zelim povedat?
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Jaz sem se že tudi umaknil. Bolje je par ur kuhat jezo, kot pa 20 let plačevat en dober kredit kakemu kretenu.![]()
kaj pa tvoja čast?
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
kaj pa tvoja čast?
Je bolje povzročit kako invalidnost in plačevat recimo 500€ na mesec?
Že klofuta je stala 1500 DEM pred 15-imi leti.![]()