Prestigio MultiPhone 4300 duo

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
odpiram temo za nas ki imamo ta phone, z njim sem zadovoljen,dela presenetljivo dobro,
danes je bil update firmware, ne opazim neke razlike,morda malenkost hitreje dela

lep pozdrav

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
moja izkušnja je izredno dobra na žalost pa grem ven iz 4300 kluba grem na 4500
cool-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.771
6.759
113
pri taščici
Nisem vedel da se telefoni po lepoti kupujejo. Upam da sam ne padem na to foro. To ne pomeni da se ne strinjam s tabo, ampak....
wink-1.gif

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Hanzi, glej tudi lepota je del nečega, saj tudi obleko prej pogledaš ko jo kupuješ in nato rečeš daje res lepa, pa tudi lepe ženske so del tega, vse se suka okrog lepote, sigurno je ta MultiPhone 4300 dopadljiv tudi na oko in to ni greh.

Greh je.
hysterical-1.gif
če je ženska grda in ima lep telefon.

Nazadnje urejeno:

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Kaj ti televizijo kupuješ ali telefon?
kAJ VSE lahko gledaš ne vem niti sam ker ga še nisem v celoti obdelal, iz kartice sem gledal film ki sem ga posnel in je enkratna izkušnja za TV pa ne vem .

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
sem gledal tv programe na tv slovenija,mislim da nekateri kot je že omenil retro pričakujejo da bo telefon počasi že tudi prevozno sredstvo, skratka vse v enem, a ste vedeli da so vse dele iphona5 razstavili in jim določili ceno 123 eurov, prodajna cena pa 700-800 eurov, pol pa si vsak misli kaj je kupil,enako velja tudi za vse ostale drage telefone

lp

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.771
6.759
113
pri taščici
Telefon za klice in sms dobim za nekaj deset evrov brez aneksa.
200 evrov bom dal za telefon da bo delal namesto laptopa.
95% objav na alterju in večina mejlov v zadnjem letu in poL je napisana oziroma prebrana na telefonu, zato...
Se navigacijo moram nekako gor spraviti (sem pač cagu), pol imam pa večino (navi sicer nimam)

Sicer pa siol tv dela na ace. Včasih se sicer obesi, ampak...ne podpira pa flash video prispevkov kar me moti.

Nazadnje urejeno:

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Pa kaj potem čakaš, kupi 4300 ali 4500 prestigio in imaš vse kar hočeš, saj ti pravim da nimam časa da bi vse raziskal, niti se mi ne da ker imam, tel. večinoma za telefonirat za ostalo imam tablico in računalnik .

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.771
6.759
113
pri taščici
Zato ker sem gorenc in ne dam za telefon 250 o katerem ne ve nihče nič konkretnega.
Podoben telefon dobim zastonj v paketu ki je sicer zame precej obswzen, ampak nižji so pa premajhni. Se pravi v dveh letih aneksa dam mesečno 10€ za telefon, 15 pa za pogovore in ostalo ki mi je vrh glave meni in moji familiji.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Seveda razvoj naprave (pač hardware-a), razvoj software-a in tudi izdelava oz. sestva naprave so seveda zastonj.
priden.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.771
6.759
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Seveda razvoj naprave (pač hardware-a), razvoj software-a in tudi izdelava oz. sestva naprave so seveda zastonj.
priden.gif
to si ti napisal. Največ kos pogace si najbrž vzamejo trgovci, podobo kot pri hrani.
Jaz samo pravim, da ne dam za telefon več kot za laptop. S tem da ta telefon podpira bistveno manj zadev kot laptop, po prebranem sodeč bom imel z njim več sitnosti (popravil kot z laptopom), življenska doba pa kot kaže je tudi samo pol laptopove.
Edini + je to da je bistveno manjši.
povej mi zakaj so tvoji našteti stroški za telefon prodan pri našem operaterju na aneks večji, kot pa je v tujini cena brez aneksa?

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:
priden.gif
to si ti napisal. Največ kos pogace si najbrž vzamejo trgovci, podobo kot pri hrani.
Jaz samo pravim, da ne dam za telefon več kot za laptop. S tem da ta telefon podpira bistveno manj zadev kot laptop, po prebranem sodeč bom imel z njim več sitnosti (popravil kot z laptopom), življenska doba pa kot kaže je tudi samo pol laptopove.
Edini + je to da je bistveno manjši.
povej mi zakaj so tvoji našteti stroški za telefon prodan pri našem operaterju na aneks večji, kot pa je v tujini cena brez aneksa?
zmaga.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj

Zato ker jih gor naročijo 100x več.....Nemški trg je samo 33x večji po št. prebivalcev, ampak ker imajo občutno višji standard, kjer jim nakup S3 pomeni kvečjemu dobro tedensko plačo proti nam, ki nam pomeni 3 tedensko do slabo mesečno plačo, jih njihovi dobavitelji naročijo 33x N......recimo, da dodamo še 3x zaradi boljšega standarda, torej 33x3 = 99, tistih 100x naokroglo, pa grem stavit, da jih dejansko še večkrat naročijo.

Torej en Simobilček 100 kosov, švabski 10.000...Kdo dobi občutno boljšo ceno?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.771
6.759
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik retro pravi:
To je isto kot bi ga vzel na odplačilo oz.kredit.
Ni isto, ker tu ne placujes nekega dodatka k naročnini kot je običajno. Je pa res da sama cena naročnine ni nič posebnega in je kar v rangu konkurence. Samo pri konkurenci stane telefon do 200 evrov( 7, 9 evrov/mesec), tu pa je zastonj.

Gledam reklamo najboljšega soseda. Če si jo prav razlagam dobiš 4300 za 170-180, če malo špekuliras (10% torek, pa pike 3-6%}

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
199,90 - 10% = 180 cca....pa pike da...pa čim več naj ti kolegi nakupijo na tvojo kartico pa je
smile-1.gif

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Hanzi--oprosti ampk jaz te enostavno ne razumem kaj ti špekuliraš--ali da bi z čim manj stroški imel dober telefon ? ali ugodno naročnino, dober telefon in vse to brez aneksa.?Ja morda imaš po svoje prav vendar vedi da nek ponudnik telefonije in naročnine ne misli tebe dve leti financirati da boš ti z xxxxxy telefonom gledal televizijske oddaje in še telefoniral zraven,
Sam sem v svoji dobi mobitelov imel nešteto, če me je kaj zanimalo in se mi je telefon dopadel sem ga kupil z njim telefoniralin dostikrat pozneje prodal dalje.KAJ kupiti da bo tebi po godu je za mene neznanka tako kot izgleda tudi tebi, dalj časa boš kupoval slabše bo ker se ti na koncu ne bo niti eden od tistih dopadel katerega si imel v mislih.

Sicer pa je moj oglas v katerem prodajam Prestigio 4300 še vedno aktualen, kupci pa ? vsak misli da novega prodam za pol cene..JAP--
bonk.gif

Nazadnje urejeno: