Zaposlji se ... Jaz sem ravno zaradi ebaya hotel narediti viso kartico. Potem pa mi je ona tam na NKBM začela, da morem biti za stalno zaposlen in biti na firmi najmanj 1 leto in 6 mesecev ... Ja itak ... kako naj bom kot študent kje zaposlen tako dolgo? ...
In potem mi je rekla, da bo zavrnila, da nič ne bo z vise ...
Sem šel na moneybookers, kjer sem izsledil, da lahko narediš Mastercard ... Sem si jo naredil, na moneynookers pošiljal denar ...
To, da se ne da preko Mastercard narediti Paypala .. ne nakladaj Jaz isem imel preko Mastercarda Paypal kreditno kartico potrjeno in sem lahko 7x kupil preko ebaya s kreditno kartico mastercarda .. Nahitro sem samo prebral kaj inkje so problemi, ampak vem, da jih ni ...
Greš na paypalu add credit/debit card, pa vneseš kartico mastercard in to je to.
Ne more biti Ebay oz Paypal tako zadaj, da ne bi mogel z mastercard ustvariti kreditne kartice, oz se registrirati z njo.
Če sem se jaz lahko, se lahko tudi ti ...
Sicer, od kar delam preko študenta, in veliko denarja našparam, sem si lahko ustvaril viso kartico, zato mam zdaj dve kartici .. mastercard preko moneybookersa in viso preko nkbm, kar je isto sranje.
In v NKBM, na primer, ti dajo kartico visa, samo vedno moreš imeti par stotakov na kartici, da vidijo, da nisi skos na ničli, ker itak takoj dobijo uslužbenici misel, da kaj ti bo kreditna kartica, ko pa denarja nimaš ...
Na VIsi in Masterardi imam nastavljeno, da si na viso pošljem denar preko svoje bančne kartice, in zapravim lahko samo toliko kolikor nakažem na viso, s tem, da ko nakažem na viso, imam takoj nakazan denar, preko moneybookersa pa traja nakazilo od 3 dni dalje.
Vprašanje, če še sploh kartica preko moneybookersa deluje, sicer ima trajnost do 2013, pa uporabljam je že ne leto dni, od kar imam viso.
In če veš pametno izrabljati denar ... na primer, da nekaj prodaš, na paypal ti nakažejo denar par deset evrov, preko moneybookersa ti ne dovolijo, da dvigneš denar, pa lepo greš spet na ebay, pa kupiš kar najbolj rabiš ...
Jaz sem si pač takrat viso naredil, ker me je moja napizdila, da bova potem popolnoma brez skrbi lahko kupovala prek neta ... Pač ... Visa ... se veliko lepše sliši kot Mastercard, na koncu pa sta obe kartici isto sranje ...