Prenova Tramontane

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
V svojih cajtih skoraj ni blo lokala, kjer ga ne bi žural...smo hodil v As, Bachus, Tramontano, 12ko, En Pub, Emonsko klet, Lipo,...in na koncu fino "nadelani" še v Hombre, ker je najdlje trajal žur (sam tja itak nisi mogu it trezen, ker so res vsi nažgani bli al pa sami težaki...hehe). Jst sm itak mnenja, da se da povsod met fajn, če je dobra družba in nisi preveč izbirčen glede muske.

Je že tko, da pri nas ni klubov v pravem pomenu besede (še najbližje je bila Lipa v svojih zlatih cajtih) in greš tja, kjer ti je manj moreče oz. ne smeš it nekam in se sekirat da ti muzika ni všeč, folk ni kul, žešæi vratar te moti, itn. Manj se obremenjuješ, bolj fajn se maš :D

Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
...smo hodil v As, Bachus, Tramontano, 12ko, En Pub, Emonsko klet, Hombre

samo še franci na balanci ti manjka
uf-1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:

uf-1.gif

je na spisku
evil.gif

in kaj je narobe? če imaš fajn družbo je čisto vseeno kje si. Če se hočeš pa "finega" delat, se boš pa zmrdoval...

ni lepšega za vidit v franciju kot kup brazilcev ki s zlatnim lancem skačejo in se zraven derejo: kdor ne skače ni slovenc
bonk.gif

sem mislil da bom crknil od smeha...

Nazadnje urejeno:

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Se ne strinjam. Dobra družba in slab ambijent ne gre skupej. Vsaj pri meni ne in mi začne morit. Ne bom šel nekam kjer mi ni všeč, samo zaradi dobre družbe.

Se strinjam. Naj gre družba tja če hoče, grem jaz tja kjer mi je všeč
nahrung002.gif

Že tako grem ven 1x na 100let, pa bom še takrat po kakšnih globalih skakal. Hvala, grem raje na bureq in domov oz. po svoje. Družbo vidim vsak dan, ven se pa ne gre vsak dan (kakšni rojstni dnevi izjeme, pa še to ma vse svoje meje)

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
Se ne strinjam. Dobra družba in slab ambijent ne gre skupej. Vsaj pri meni ne in mi začne morit. Ne bom šel nekam kjer mi ni všeč, samo zaradi dobre družbe.

Ne vem no, če kolegi hočejo it v francija na pir, je meni vseeno kakšen ambient je. Tud v "kevd'r" smo že šli pit, pa se zarad tega ni noben sekiral.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
jaz ne vem ... v življenju sem dal veliko žurk čez ... veeeliiiko...

tako Emonska, Bachus, Lipa ... tudi Tramontana, sva šla s kolegom enkrat na trubače...

skratka, najboljši žur je itak bil v Charlieju v Žireh, ampak KMŠ se mi zdi prava menjava zanj. sproščeno vzudšje, dobra družba, predvsem pa nezafnan folk in tudi ni toliko ... določenih oseb, ki bi znale biti problematične...
wink-1.gif

o pijanih Agronomih pa raje ne bi. gre za butast predsodek...
1. na vsaki žurki je večina nabita, pa naj gre za Bachus, As, Tramontano
2. v KMŠ pijani agronomi vsaj niso nasilni in niso tako z@ni kot določeni osebki v zgoraj naštetih lokalih

pa ne gre za promocijo, ker delam tam (btw - zaenkrat ne DJ-jam, se pa v kratkem zna narediti zanimivo presenečenje, smo še v dogovorih, samo fotkam), ampak sem hodil tja žurat, preden sem sploh začel delat tam - in sem se tam najboljše počutil in se še vedno najbolje počutim prav tam. pika.

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Če grem s kolegi na pir, grem nekam kjer je mir in se lahko z njimi tudi pogovarjam. Če grem žurat, grem pa tja, kjer mi bo vredu. In ker smo pač taka družba, da se ga ne nabijemo, nam ni vseeno kaj se okoli dogaja.

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
In ve še kdo kaj novga o prenovljeni Tramontani? Bodo res narodnjaki še naprej, al bo končno normalna muska??

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Evo zdele vidu napisan na strani tramontane -

"
Vse tiste, ki ste željni vročih balkanskih ritmov ,
bo zagotovo razveselila novica, da lokal v 6. nadstropju Name zopet
odpira svoja vrata, tam bo namreč odslej kraljevala Tramontana,
ki se je preselila z Nazorjeve 6. Odprtje z Alea Bandom ter DJ Adijem
bo v petek, 14. 3. 2008 ob 22. uri,za vstopnino bo treba odšteti 5 evrov, za predstavnice nežnejšega spola pa je vstop prost. V naslednjih mesecih bo ob petkih in sobotah gostovalo
veliko domačih in tujih estradnikov balkanske glasbe,
med drugim tudi Dragana Mirkoviæ (aprila), Halid Bešliæ, Alea band …

Skratka, obeta se nora zabava!

"

Pa kaj bodo tej narodnajki že čist povsod, al kaj?????? [censored] in ta bosanska muska. Ne rečem en lokal al pa dva. Ne pa da se tako množi. Pa še direkt v centru... je.bem ..

Kaj bo pa na lokaciji prejšnje Tramontane???

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.419
3.807
113
davorinm.wordpress.com
Na lokaciji prejšnje Tramontane bo luksuzen klub (baje top v bivši jugi) v stilu tistih iz tujine z vrvjo in varnostnikom, ki bo spuščal čez vrv. Stene bodo iz LCDjev, na katerih se bo v tematskem sklopu vrtelo kar se bo.... kot sem nazadnje slišal bo ob sredah RNB, ob sobotah bi moral biti balkan (ne vem če je še res, verjetno 60&90)..., petek pa house.

Nazadnje urejeno:

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Pa kaj tej Sloveniji ni jasn...a ne zastopijo, da mi ninani in nikoli ne bomo imeli "zvezd" in da bo v take lokale zahajalo deset kvazi slovenskih bogatašev a la Hrvatič, Plestenjak, Erazem B., zraven bo pa poskakovalo še nekaj ducatov mladenk, ki iščejo slavo skozi lepotne nazive in Playboy...in ko bodo ugotovili, da to ne laufa, bojo notri ostale samo še zajčice in kup potrebnih ljubljanskih wannabeejev (beri: fukljev) z očijevim mercedesom.
bonk.gif

Pa verjetno ka štajerski slavček
evil.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Ne pretiravaj. Afn imas not kolikor hoces, in to srednjesolk. No, vsaj bile so nekoc. Folk pa vecinoma nabit do kraja, tisti ki so lahko stali na nogah so se na stebrih naslasnjali in naslajali s trdimi. Slab zrak, vse polito in pokozlano, guzva in pa mlade afne, ki jih par ostane na vhodu, ker dlje ne pridejo ni pojem za dober zur. Sem omenil vedno isto muzko? Sede, samo vsak teden pa ne. Muzka, KMS pa enkrat letno. Zal, ce nisi ravno 21-letnik.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:

uf-1.gif

je na spisku
evil.gif

in kaj je narobe? če imaš fajn družbo je čisto vseeno kje si. Če se hočeš pa "finega" delat, se boš pa zmrdoval...

ni lepšega za vidit v franciju kot kup brazilcev ki s zlatnim lancem skačejo in se zraven derejo: kdor ne skače ni slovenc
bonk.gif

sem mislil da bom crknil od smeha...

Al pa 40 let stare pijane modele, ki hodjo 17 letnce šlatat..... sem mislil da bom kozlal
crazy1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
seveda so afne, ampak ... jih je le v majhnem deležu. srednješolke? ja, če so polnoletne, bi mogel videti, kako so celo mladoletno grupo zadnjič ven nagnali.

slab zrak - pokaži mi kevder, ki ima dober zrak. Bachus ni nič boljši.

polito in pokozlano - kje pa ni

kje pa ni gužve? sej gužva je tudi povsod. sej pravim - predsodki. kod da bi rekel, da v Tramontani ni dobre žurke, k je sama balkanijada. oz. da v ex Globalu ni blo nobenga dobrga žura, ker so sam finakarji gor hodil. povsod je žur, pa KMŠ ni tko slab, kot se govori...
wink-1.gif