Prenosnik!

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.820
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
Čisto tako... ne bom ocenjeval "pripetih" prenosnikov.. vendar me pa zanima zakaj prenosnik? Namreč, če ga res ne potrebuje in lahko preživi s stacionarnim računalnikom je to veliko boljša izbira. Lažje nadgrajuješ zadevo, je veliko cenejša in komponente ne trpijo kot v prenosniku, ker niso tako natlačene in se bolje hladijo.
Saj jaz sem tudi bolj za stacionarca, ampak "moderno" je pač imeti prenosnika, smrklje pač...
smirk-1.gif

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Če bi bil fant bi ga lažje prepričal za stacionarca.. bi mu omenil samo boljšo grafično v stacionarcu za igrice in stvar rešena...
grin1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
Čisto tako... ne bom ocenjeval "pripetih" prenosnikov.. vendar me pa zanima zakaj prenosnik? Namreč, če ga res ne potrebuje in lahko preživi s stacionarnim računalnikom je to veliko boljša izbira. Lažje nadgrajuješ zadevo, je veliko cenejša in komponente ne trpijo kot v prenosniku, ker niso tako natlačene in se bolje hladijo.
Laptop:
- deluje tudi v primeru izpada omrežja (električnega)
- zavzame orenk manj placa
- lahko z eno roko pograbiš in odneseš v drugo sobo
- na dvorišče
- na avtobusno
- k prijateljici
- na dopust
- manj elektrike porabi
itd.

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Da si mal sposodim temo.

Ker še nisem kupoval prenosnika me mal zanima, če bil prenosnik-asus-n53jn-sx030d-i5-450m-4gb-500gb-nvidiar-gt335m v redu za malenkost večje obremenitve.
Raznih igric ali grafičnega oblikovanja verjetno ne bo doživel, znajo pa pod kakšnim HD filmom lavfati še torenti ter še kaka malenkost.
Nikjer nisem zasledil, kakšna naj bi bila kaj avtonomija 6celične 4400mAh baterije in kako glasen naj bi bil
rolleyes-1.gif

Kopuje se za dalj časa glede na to, da 6let stara kišta HD in You tuba ne požre več *****
Lahko bi bila tud kišta s primerljivimi specifikacijami ampak se zaenkrat nagibam na stran prenosljivosti.
Se pa rabi še letos z original računom.

Nazadnje urejeno:

netko

Guru
25. jul 2007
6.979
2.269
113
voham promocijo omenjene internetne strani sicer ne vem kako bi lahko promoviral nekaj o čemer ne veš prav dosti... praviš da prejšnjega nisi dobil medtem ko praviš da ta pa bo... a tako kot tisti ki ga ni bilo

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.820
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik netko pravi:
voham promocijo omenjene internetne strani sicer ne vem kako bi lahko promoviral nekaj o čemer ne veš prav dosti... praviš da prejšnjega nisi dobil medtem ko praviš da ta pa bo... a tako kot tisti ki ga ni bilo
Na kratko, računalnik bo, samo ne vem točno, kdaj, cca. en teden!

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
kako se kaj obnese lenovo ideapad z360, 13', za povprečno uporabo? Kako dolgo zdrži baterija?

sasosa

Pripravnik
1. sep 2007
224
0
16
Rudolfovo
Sedaj bi pa tudi jaz potreboval pomoč.
Sodelavka me prosi, naj ji svetujem kakšen prenosnik naj kupi za hčerko, rabil bi se za vse po malo, šola, filmi, kakšna igrica...
Cenovno med 500 in 700€. Vsak nasvet dobrodošel.

Lp

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Rdecega.

Za nasteto bodo vsi dobri oziroma slabi (ce bodo tiste igrice kaksne zahtevne 3D). Mama naj se odloci kako dalec se bo stegnila, potem naj pa tamala izbere nekaj, kar ji je najbolj vsec in ima po moznosti cimdaljso garancijo (doplaca naj za 3 leta).