Prenosnik!

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
No ja, grafika je precej uboga. Ampak za ta dnar boljše tak ne boš dobil. Če igra kake igre ne bo dovolj, če bo samo facebookala in filme gledala, pa bo ok.

Sicer pa sem ga videl v živo in je zgledal precej kvalitetno narejen (in tudi lepo če bo za eno punco).

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.778
176
63
Živeli kamerad!

Pomojem so vsi dovolj dobri. Tamalo boš še najbolj osrečil, če bo barva prava. Obstajajo pa tudi neke folije za olepšat prenosnik, če hočeš da bo mala kreativna.
Jaz imam Tošibo, 3 ali 4 leta staro, pol švohnejšo o teh, ki jih kažeš pa čisto normalno dela. Celo kako igrico se da odigrat!

lp

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
To pa je še razred slabša grafika. Razen če bi rada imela 17'' laptop, samo da si ne bo rame spahnila, ko ga bo nosila naokoli
grin1.gif

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
South park Turion II M500 pa ni hitrjši od Intla Pentiuma P6000. P6000 je hitrejši.

Je pa res, da če so bo na računalniku dogjala FB in ne kaj dosti več potem je vseeno kater od teh.

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Malo je že strah da se bo opekla
rolleyes-1.gif

Hehehehe

No če se ne bo igralo nekih hudih igre in se ne bo pogosto prenašal je 17" Dell fajn izbira, čeprav je glede na procesor vrjetno to kaka razpordaja
sprasujem se.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.820
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Kaj zdaj!? HP ali Dell? Prenosnik bo namenjen v glavnem internetu, šoli, ogledu kakšnega filmčka in poslušanju glasbe, okoli se ne bo pretirano nosil...

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
POtem Dell

Neki me pa zanima, ker ne piše, a ima HDMI. Za na tvju pogledat kak film pride prav.

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
6
38
Čisto tako... ne bom ocenjeval "pripetih" prenosnikov.. vendar me pa zanima zakaj prenosnik? Namreč, če ga res ne potrebuje in lahko preživi s stacionarnim računalnikom je to veliko boljša izbira. Lažje nadgrajuješ zadevo, je veliko cenejša in komponente ne trpijo kot v prenosniku, ker niso tako natlačene in se bolje hladijo.