Torej gre se za starejši prenosnik HP 6820s. Ko ga prižgem se monitor prižge sivo (ni čisto črn) vendar tako tudi ostane. Če priključim zunanji monitor, pride skoraj do namizja vendar prej vrže blue screen in po cca 2 sekunda se vse skupaj ugasne (pc še vedno prižgan). Torej grafična predvidevam da dela (sem poizkusil z nekim diagnostičnim orodjem na cdju bootat in sem prišel normalno do menijev - seveda preko zunanjega monitorja, z monitorjem od laptopa ne deluje). Disk je ok (sem ga dal v drug prenosnik in so windowsi delovali), zamenjal sem rame med seboj, samo enega itd. in ni bilo bolje. v okvarjeni prenosnik sem vgradil disk od pc-ja ki deluje vendar se je na zunanjem monitorju prikazovala utripajoča črtica, in če pritisnem tipko na tipkovnico odda zvok. Preko monitorja od laptopa ni delovalo. Moram povedati, da se je blue screen nekaj časa nazaj že pojavljal vendar je po ponovnem resetu pcja nato delovalo. Ko pridem do svojega pcja priložim še sliko blue screena. Trenutno imam prenosnik popolnoma razdrt če bi bil kje slab stik na konektorju vendar, ga ni bilo videti. danes ali jutri prenosnik sestavim nazaj, Mogoče kdo ve kaj bi bilo lahko narobe? Sumim na matično.
lp
lp