Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Sem jih že nekaj dal skozi roke (obeh) in moram priznati, da je lenovo veliko boljši izdelek. Tipkovnica ravno prav trda, tipke velike, usb vhodi in podobne zadeve ne motijo preveč, če imaš veliko stvari vklopljenih. Skratka, dam glas za lenovo.
Ok sam neki je pa treba priznat noben nov notesnik za ranga do 800€ ni bog vedi kak izdelek jst menim da se notesniki pričnejo od 1200€ naprej vse ostalo so približki pa naj bo to IBM(KENOVO GOVNOVO) ali kak drug polizdelek če hočeš dober lap moraš bit pripravljen dobro pljunit. Jst sem pač pristaš HP ja bil in ostal mam doma dosti teh laptopov 4 če smo točni in ga ni čez presario model daleč na okrog se pač pozna kvaliteta za EURO trg in ne za nas "JEBIVETRE" k nas nategujejo ko prasce s tem sranjem. Si pa lastim 6820 model prav tako predvsem me je prepričal s tem, ker ni toliko velik kot ostale 17 pa še lahek je za povrh. TV out in FW sem skompenziral z dodatki prav tako PCMCIA ma namreč samo EXPRESS razširitev. Jst gonim gor vse od Photoshopa Solidworksa Katie in ostale 3D ropotije do HD filmov BP slika ni ko na macu a je dobra tudi zunaj se vidi baterija je dosti močna in zdrži pomoje ker je toliko oskubljen danes mi je celo uspelo ga gnat na baterijo 5h kar je čudež za dosedanje iskušnje.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.