Dobra reklama. Če ni ene 10x rekel, da je to BESPLATNA energija. Pa potem o power stationu je to kao trajno, a 500x filanje naj bi po podatkih proizvajalca zdržalo. Dobro so to plačali za reklamiranje
. Dejansko se ti s finančnega vidika to praktično nikoli ne povrne. Druga stvar je pa, če hočeš recimo imeti napajanje nujnih naprav v primeru električnega mrka. Tukaj pa ima EcoFlow precejšnjo težavo v zanesljivosti.
Sem se namreč malo poglobil in recimo power stations od EcoFlowa imajo kar nekaj napak. Je precej ljudem zadeva zelo hitro crknila, pa tudi lepo pokadila. kar pa ni več hec. Sem bil že na tem, da jo kupim, pa sem se sedaj malo ustavil. Očitno so ne tako feature polne naprave Jackery, Bluetti in Goal Zero bolj smiselne.
Kot sem že napisal ima EcoFlow izjemen affiliate model (8% od vsakega nakupa), zato pa je toliko videov in hvale po YT
. Potem pa malo pogledaš nekatere bolj kritične video posnetke, pa v komentarjih vidiš, da je veliko kupcev, ki so jim zadeve crknile.
Glede solarnih panelov pa sem mislil vzeti že prej od Goal Zero ali Jackerya. Izgledajo nekako bolj ''trajni'' in kakovostni. Težava je le, da jih je nekoliko težje dobiti pri nas oz. so cene nategnjene tudi v primerjavi z zahodno Evropo. V primerjavi z ZDA pa so cene hitro tudi 50% višje, pa tam imajo stalno kakšne hude akcije.
Bo že, počasi. Sedaj se itak sezona zaključuje. Čakam, če bo padla kakšna akcija dosegljiva tudi v Sloveniji.