Ker sem pred kratkim zamenjal Garmin napravo za novo (staro sem že prodal) sem hotel shraniti priljubljene lokacije iz stare naprave in jih nato prenesti na novo. Na internetu sem nekje prebral, da je potrebno shraniti datoteko Curent.gpx, ki se nahaja v mapi GPX na Garmin napravi. V tem fajlu so dejansko v nekem formatu zapisane priljubljene lokacije, ker ko zadevo odprem z notepadom, vidim imena mojih priljubljenih in koordinate.
Current.gpx, naj bi nato samo prepisal na novo napravo in priljubljene naj bi bile prenesene. PA SEVEDA NI TAKO!
Ker stare naprave več nimam me zanima ali kdo pozna kakšno foro da iz te gpx datoteke poberem ven priljubljene in jih zapišem na novo napravo. Stara naprava je bila NUVI 250W, nova pa NUVI 1390T.
Hvala in LP
Current.gpx, naj bi nato samo prepisal na novo napravo in priljubljene naj bi bile prenesene. PA SEVEDA NI TAKO!
Ker stare naprave več nimam me zanima ali kdo pozna kakšno foro da iz te gpx datoteke poberem ven priljubljene in jih zapišem na novo napravo. Stara naprava je bila NUVI 250W, nova pa NUVI 1390T.
Hvala in LP