Kaj sem mogoče na zaslišanju. Dobil sem taki občutek, kot, da si ti tisti, ki mi je poslal odgovor ali v čem je fora!?
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Kaj sem mogoče na zaslišanju. Dobil sem taki občutek, kot, da si ti tisti, ki mi je poslal odgovor ali v čem je fora!?
Citat:
Uporabnik blazpoglavc pravi:
Imam program updater ter nuvi 200. vendar mi ne zazna z usb device niti serial port. kako naj downgradem? kako v garminu pridem do preboota? nikakor mi ne uspe najti tracklog.
moje vprašanje (uporabnika 255W) še vedno ostaja: je kdo pri tej opciji že pogruntal, da bi v gps.bin snemal 3D (tudi elevation) in ne samo 2D?Citat:
Uporabnik dukimen pravi:
veselo uporabljam tole zelo uporabno funkcijo, me pa zanima, če je kdo že ugotovil ali nadgradil zapis gps.bin tako, da bi zapisoval tudi višino (elevation)?
sem na hitro preletel gpspassion forum in nisem našel
10.000 pik zadostuje komaj za en dan... in se začne potem prepisovati od začetkaCitat:
Uporabnik krimec pravi:
Saj višino vendar vidiš tudi v zapisu poti iz mape GPX. Current.gpx in ostale-arhivske.
Ti to ne zadostuje?
kako pa to narediš na 255w mi pa ni jasno .... ravno omejitev točk v sledi (10.000) je bilo vzrok za odpiranje te teme.Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Saj sled lahko vsak dan shraniš in se ti začne šteti od 0.