Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
a ma ta ki notri ne živi slučajno kako tablico, pametni telefon itd...ker po novem se tud te zadeve obravnavajo kot tv, ker lahko na njih gledaš tv program
Pa saj to ni problem. Napiše se, da je stanovanje prazno in je to to. Sicer pa, kako bi te našli na novem naslovu? Pač stari lastnik mora sporočiti, da se je preselil ter kam je šel.
Ko mi je mama umrla in je bilo stanovanje nekaj let prazno, sem jim napisal mail, opisal situacijo, da jaz kot lastnik živim in plačujem na drugem naslovu. Prosili so, da jim pošljem mamin mrliški list in je bilo urejeno.
Ko mi je mama umrla in je bilo stanovanje nekaj let prazno, sem jim napisal mail, opisal situacijo, da jaz kot lastnik živim in plačujem na drugem naslovu. Prosili so, da jim pošljem mamin mrliški list in je bilo urejeno.
Če je stanovanje prazno, prej pa je bilo naseljeno, mora za to obstajati neki razlog. Če jim ga objasniš in to dokažeš, ne bo z odjavo prispevka nobenega problema.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.