Premiership 2010

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
..in zopet je prisel dan za CSKA London in City gloryhunterje... sedaj bo zopet 2-3 tedne mir.. Oz. bo pizdarija, ko jih bodo v CL spet "okradli"
hysterical-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ja dojem že....boli me k**** kje so vzgojeni, zarad mene so lohk klonirani.
hysterical-1.gif

Pa niti nisem gledal včeraj...15min vse skup. Smili se mi model, ki gleda vse tekme Manchestra.
hysterical-1.gif

Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Ja dojem že....boli me k**** kje so vzgojeni, zarad mene so lohk klonirani.
hysterical-1.gif

Tvoje besede, ne moje. Samo takrat, ko si jih izrekel je bil cska še top lige, zdaj je pa počasi že skoraj flop.

Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Pa niti nisem gledal včeraj...15min vse skup.

Im potem se sploh upaš oglašat o tekmi.

Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Smili se mi model, ki gleda vse tekme Manchestra.
hysterical-1.gif

Zakaj?

Upam da boš to bolj utemeljil kot "navijam za klube ki vzgajajo domače igralce in jih potem igrajo v prvi ekipi - like čelsi"
hysterical-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ker ManU ima pa na igrišču 11 mladincev iz Manchestra ne?

van der Saar, Evra, Vidiæ, Ferdinand, Hargreaves, Owen, Anderson, Berbatov, Rooney, Giggs, Park, Hernanez, Nani

sami vzgojeni igralci...

ok dam ti Scholesa, samo on je tam tam z Giggsom, oba bota počasi za v Milano

Ne razumeš.

Jaz nisem nikoli tega rekel, meni je jasno kako je, medtem ko je Redknapp zgoraj kot razlog za ogled tekem (i root for Čelsi & City) navedel:
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Jaz gledam fucbal danes, navijam dans, gledam mulce rojene že po 1990 špilat v premiershipu

Na unitedovo zgodovino:

Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
S tako zgodovino bi pa ja spet dobili mlad talent in ga vzgojili.

(Pustimo igralce kot so Welbeck in Cleverley)

Mulci rojeni po letu 1990, ki jih Redknapp tedensko videva v svoji prvi 11 čelsija:

Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Devil McEachran je letnik 1993.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
1. Oglašam se lohk pa tudi če 15min nisem gledal, drugič malce pomisli preden greš FORUME brat.
hysterical-1.gif

2. Občudovalec Manu se mi smili, ker so tekme tako bedne pa še sodniško zrežirane, da kdaj bolj meji na komedijo kot fucbal. Pol mora pa it na forume jokcat in nabijat kako jih je premagal umeten CSKA klub z fucbalerji iz evrske epruvete.
hysterical-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
O zgodovini se pogovarjam samo zaradi tvoje "zgodovnisko" potrjene analnosti glede ZGODOVINE kluba. Isto o vzgajanju "talentov", katerih noben ni vzgojil....razen moj najljubši klub, katerega spremljam skoraj vse tekme v sezoni.
tongue-1.gif

Si zdaj politik, da obračaš izjave ali jih samo razumeš ne? Verjetno slednje.

To da gledam tako mlade mulce igrat pomeni, da gledam fucbal leta 2011 ne pa masturbiram o letu 1954 kot ti.
bonk.gif

Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
1. Oglašam se lohk pa tudi če 15min nisem gledal, drugič malce pomisli preden greš FORUME brat.
hysterical-1.gif

Lahko se seveda, to samo potrjuje trdnost tvojih argumentov.

Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
2. Občudovalec Manu se mi smili, ker so tekme tako bedne pa še sodniško zrežirane, da kdaj bolj meji na komedijo kot fucbal.

Za včeraj ti dam prav kar se tiče režije. Za ostale pa pač ne veš, ker itak ne gledaš "fucbala".

Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Pol mora pa it na forume jokcat in nabijat kako jih je premagal umeten CSKA klub z fucbalerji iz evrske epruvete.
hysterical-1.gif

Res? Si to nekje zasledil. Moje jamranje? Očitno dobro bereš med nekimi vrsticami.

Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
O zgodovini se pogovarjam samo zaradi tvoje "zgodovnisko" potrjene analnosti glede ZGODOVINE kluba.

Klub je velik zaradi svoje zgodovine, ne zaradi trenutne forme ali ekipe. Jaz navijam za klub, ti za igralce.

Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Isto o vzgajanju "talentov", katerih noben ni vzgojil....razen moj najljubši klub, katerega spremljam skoraj vse tekme v sezoni.
tongue-1.gif

S tem si začel ti, pa ne znaš našteti kaj šele da bi res poznal 3 Čelsi ali City otroke.

Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Si zdaj politik, da obračaš izjave ali jih samo razumeš ne? Verjetno slednje.

Assumption is the mother of all fuckups.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
..in zopet je prisel dan za CSKA London in City gloryhunterje... sedaj bo zopet 2-3 tedne mir.. Oz. bo pizdarija, ko jih bodo v CL spet "okradli"
hysterical-1.gif

Jah tisto proti Barci je bila čista kraja.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
hysterical-1.gif

egzekli, pa proti L'poolu par let nazaj tudi 4x..

Jansa je zihr Chelski navijac.. kalimero time

Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Suarez je car :D

Dobr je. ******* že kot Torres, samo še goli manjkajo. Me pa zanima, kako bi se odrezal proti Vidiæu. Tam bi bilo bolj 50/50 kot na to obrambo.

Kuyt je dal hat-trick s skupne oddaljenosti 5m
hysterical-1.gif

Goli so bli čudni, bolj po naši krivdi kot vašem znanju (razen Suarezov vrtiljak v kazenskem), ampak najbolj se je poznalo na sredini. Tam je mel pa Liverpool enkrat več energije kot ManU.

Skratka, slab first touch, podaje vašim v noge, živčnost, nekreativnost...za bonus pa še sreče ni bilo. Vse se je kot fliper odbjalo vam na noge.

Sej mogoče bo fergi dojel da za take tekme rabiš močne energične igralce na sredini ne pa stare izkušene "kreativce".

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Saj je vse 3 gole prstimu :D Sicer pa ni cisti striker, to bo Carrolla filala po vrtiljakih Suareza
grims-1.gif

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Dejmo bit realni glede Arsenala. Ima vrhunsko moštvo in naj mi nobeden ne naklada, da niso zadost izkušeni. Oni ne bodo nikol prvaki in zgubili bodo danes tudi proti Barci, problem pa je tukaj trener. Ne rečem da Arsene ni dober trener ampak tip nima mentalitete zmagovalca, ni človek ki bi znal zmagovati in dokler bo on na klopi Arsenal nima šans. Sem njihov fan in upam, da se motim, samo saj že 10 let je vedno eno in isto sranje...