Prekrivalo proti toči

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.811
113
super. torej ne delam za spodobno zavarovalnico, saj me brez registrske že program ne spusti naprej, če pa to zaobidem, pa dobim kaj kmalu lepo reklamacijo s strani sodelavk, ki vse skupaj policirajo, da naj priskrbim registrsko številko. woo-fuckin'-hoo
zmaga.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
ksz

Torej koliko stane in kje se da izracunat zavarovanje proti toci, zraven me zanima ce to zavarovanje zadostuje tudi recimo ce ti veja drevesa pade na avto ali podobno, ali je potrebno potem z avsak pticji kakec extra zavarovanje doplacevati?

Po moji logiki bi bila dobra zracna blazina, kot blazina ki jo napihnes za na morje, bi bila ta po obliki avtomobila, jo vrzes gor pa se tisti explozijski sistem bi lahko imela ko se v susu blazina napihne, mislim da se to ze splosno uporablja in da ni neka znanost.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.811
113
izračun ti lahko brez problema naredim jaz... za kakšno drugo zavarovalnico se bo pa zihr še kdo oglasil... imaš PM
smile-1.gif

@dr_strangelove: ne hvala, sem drugače zelo zadovoljen s svojim delodajalcem ter nadrejenimi. bom menjal kdaj drugič, ko bo kakšna druga prilika in ne bo recesije
grin1.gif

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.003
-1.289
113
Citiram Matey-a: "saj me brez registrske že program ne spusti naprej, če pa to zaobidem, pa dobim kaj kmalu lepo reklamacijo s strani sodelavk"

Morda te bom preko spleta še kaj naučil.
smile-1.gif

Kadar pri Vrsta posla pri AO: označiš Novo zavarovanje, pri Registracijsko območje obstaja možnost vpisa: Za novo vozilo še ni znana registrska oznaka.

Pa bo vse OK. Seveda tu zelene karte ne moreš izdati.

Focus

Pripravnik
27. okt 2007
871
12
18
Luna
Pri meni ni blo problema. Sem naredo zavarovanje tak, da so mi faksirali homologacijo na kateri je številka šasije in smo brez problema sklenli zavarovanje. Tablice sem vzel šele par ur kasneje na samo zavarovalnico pa številke registrske nisem rabo javit.

Tako sem avto registriral v sredo.

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Ta teden sem podalsal zavarovanje pri Adriaticu in agent mi je zatrdil da samo toce ni mozno dodatno zavarovat ampak je potrebno neko mini kasko....170€...Po zgoraj prebranem bom sel v ponedeljek na zavarovalnico da vidim ali bom takoj prekinil z Adriaticom in odsel drugam ali bodo dali samo za toco.