Prekoračitev hitrosti v Avstraliji

safet_susic

Pripravnik
10. avg 2008
288
0
16
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Pa tistemu kateri je sanjal kako te lahko na meji preverijo....... HALO meje že nekaj časa niiiiii.........

Uporabo katerega (imaginarnega) mejnega prehoda med Avstralijo in Slovenijo svetuješ?
grin1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Bemti ljudje , denimo na Ljubelju je na obeh straneh samo že "mesto "duhov, Jezersko je prav strašljivo brez posadke.
Kje sem pa mešal Celocec in Melburne pa res ne vem.
Vem pa podatek da so Nemci že pred letom 95 dobivali kar domov položnice za prekrške storjene v Avstriji in če je to takrat štimalo za normalni del Evrope ne vem zakaj ne bi toliko let kasneje oglobili ene Oberkrainerke

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.213
1.384
113
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Bemti ljudje , denimo na Ljubelju je na obeh straneh samo že "mesto "duhov, Jezersko je prav strašljivo brez posadke.
Kje sem pa mešal Celocec in Melburne pa res ne vem.
Vem pa podatek da so Nemci že pred letom 95 dobivali kar domov položnice za prekrške storjene v Avstriji in če je to takrat štimalo za normalni del Evrope ne vem zakaj ne bi toliko let kasneje oglobili ene Oberkrainerke

Mešal si ga tam ko praviš da je naredil prekršek v Avstriji, naredil pa ga je v Avstraliji. Pa vidim da še zdaj tega nisi skapiral.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
sem se zdajle nasmejal.

Itak bo spet nekaj govoril o Avstriji.

dsf da ti malo pomagam z oznakami ti govoriš o A tema pa je o AUS. Oziroma povezava ker smo v dobi interneta povezava do Avstralije .

netko

Guru
25. jul 2007
6.948
2.244
113
preden greš u extreme ti povem, da imajo nemci in nizozemci šele 1 leto sporazum po katerem nemci pošiljajo kazni na nizozemsko

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.525
957
113
No jest sem pa kazen fasal v Mastrichtu (NL) zaradi parkranja. Nafilal sem park automat z vsemi kovanci, ki sem jih premogel v žepu. (bankovcev pa automat ni sprejemal). Seveda sem mal zamudu nazaj me je čakal listek za parkiranje. Kazen mal manj kot 50€, ampak pojma nisem mel komu in kam naj grem plačat to kazen (Nizozemsko pa ne znam).
Zaenkrat je šel listek od kazni med stroške firme (daučna verjetno tudi ne zastopni Nizozemsko, pa še kazen zgleda kot račun za parkiranje).

Zdej bomo pa videl, kaj bodo močvirniki natuhta.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Glej meni je sodelavec v takratni firmi po rodu Nemec (takrat na začasnem delu v SLO) pred letom 95 razlagal da oni pokasirajo položnico domov.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Dizzy,

nas so pred dvema letoma ujeli z rent-a-carom 2x v Avstraliji. AMpak šlo je za napačno parkiranje. Pozanimal sem se pri sodelavcu pravniku in pravi, da SLO in AUS nimata podpisanega sporazuma o teh kaznih, sploh pa zato, ker so minimalne vsote, zato NE PLAČAJ!

V teh dveh letih sta sicer prišli položnici, vendar nimajo osnove za terjanje denarja. Po parih letih pa itak zastara
wink-1.gif

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
ma itak v SLO ne bodo posiljali, ce mu bodo pa s kartice potegnili je drugo.Po moje se splaca reskirat in ne placat.