Citat:
Uporabnik Floki pravi:
tolk si plačal zaradi škatlice, ne vidiš kako velika je in to samo za dve tableti...kot da bi bili za slone ne pa za babo![]()
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
sej trenutno še ne...mora pa do konc tedna obvezno pridt(ok jutr bi mogla pa ji dam mal cajta). sam čudn mi je k skor neki jem(skos sm lačnapa use, dejansko use me ob živce spravi)![]()
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
sej trenutno še ne...mora pa do konc tedna obvezno pridt(ok jutr bi mogla pa ji dam mal cajta). sam čudn mi je k skor neki jem(skos sm lačnapa use, dejansko use me ob živce spravi)![]()
Primlo se je!!! Bejžmo!!!
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
Primlo se je!!! Bejžmo!!!
grem do tamale zdle, se vržt iz petga štuka...ampak ei za soboto useen vala
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
tolk si plačal zaradi škatlice, ne vidiš kako velika je in to samo za dve tableti...kot da bi bili za slone ne pa za babo![]()
Grem pa kupim... Uuuu fino, taka fajn velika škatla, to bo ziher za ene 20x![]()
Pa še reče mi formacevtka: "pa dve naenkrat!"
Si mislim, no ok, bo pa samo za 10x![]()
Pridem v avto, ji porinem kokakolo v roke; odprem paket "požeri zaj!" pa gledama; WTF?!! Dve jebeni tableti.
Škatla pa ko od aspirinov!
Citat:
Uporabnik pikica pravi: