Preklete stranke

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Za 450 EUR prideš s kosilnico in sesalcem, podaljškom za elektriko, pokosiš travo, pograbiš travo in posesaš žaganje.

V čem je problem?
confused-1.gif
Pustila ziher ne bo travo kosit. Njej se gre samo za to, da bo čeneje skozi pršla. Čez en teden bo tisto malo žaganja že segnilo in ga ne bo več..

je pa hudč v tem , da je ta babnca višjega ranga --tako in tako-- in da se ni glih faj vanjo zapikovat...ker ni glih vse100% pr men glede...delavci..
uf-1.gif

Zgleda da bom pušnu... jebo mast

erikson

Guru
25. avg 2007
22.830
6.595
113
Povej ji da si ti delavcem ta denar že obljubil in bo grdo od tebe, če jim sedaj nižaš prihodke, sploh ker so dobro naredili.

Si pa pripravljen tudi kompenzirati ta denar za kakšno njeno storitev / stvar, če denarja nima.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Hja, če je žaganje na debelo ne segnije kar tako. Stisni zobe in pospravi za sabo, zih je to fensi babnica s fensi travco.

Baubau pihalnik/sesalnik za 100€ še kamenje pozauga v vrečo, pa da ne bi žaganja.

Lahko prevzamem dolg in pridem pospravit, ni hudiča da ne bom z vsemi stroški 300€ v plus
smile-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Očitno imaš preveč dela in preveč denarja, da se tkole "špogaš". A veš kaj pomeni dobra reklama? Dobra reklama je najboljša tista, ko zadovoljen uporabnik ( kupec ) pove naprej.
V tem primeru ti bo "upper class baba" naredila obratno....V tej vasi, kraju ne boš več delal....

Torej, bodi dec in pospravi za sabo kar si nasvinjal.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.431
7.140
113
pri taščici
predlagaj ji da boš ves žaganje posesal, ga vmešal v hlevski gnoj in ji travo malo pognojiš s pravim hlevskim gnojem. Seveda je to del dodatne ponudbe.
Sicer pa: tvojega početja ne bom komentiral v tvojem načinu (okna...)

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Hja, če je žaganje na debelo ne segnije kar tako. Stisni zobe in pospravi za sabo, zih je to fensi babnica s fensi travco.

Lahko prevzamem dolg in pridem pospravit, ni hudiča da ne bom z vsemi stroški 300€ v plus
smile-1.gif
Žaganja ni na debelo , saj sta samo ka koncih strehe odžagala z motorko foršplung in late, pa nekaj malega sta morala pooblat k nej pasal... nič velik

Drugače pa prejle poklical to fensi mensi babnco ij vprašal kako je zdaj situacijo::. ona nekaj trma v tri krasne--bistveno manj kakor včeraj, vendar še zmerom da iz tiste njene uber fina faj tratice pospravimo tiste lesene opilke...
Jst pa jo kot prvo pošljem v tri p. m. in ji rešeč da ziher ne mislim kupovat kakšnega sesalca za njeno rit in da če če da ji pokosim s samohodko s košaro njeno trato--pa kolikor žaganja bo pobrala , ga bo pač pobrala --če bo pa kakšna pikca ostala,bo pač ostala

Pol sem ji še mal na dušo popihal , da si nisem mislil da je taka velika smotka .

In potem ta babnca reče, da bo to čist dobro--naj pokosim in košnjo z biomaso odložim v njen kompostnik in dobim denar.

Jst rečem prav pa adijo.

Sem poslal enga ,da gre zdajle kosit travo
bonk.gif
--pa da mi denar prinese, sj jst ziher ne mislim iti travo kosit za prepotrebne babnce.

aja, tistih 100€ popusta ki sem jih dal jih pa vseno hoče--pa naj bo -kar rečem rečem

Če pa kdo rabi storitve da pokosim trato v velikosto 15x 15 metrov-------vrednost dela vas bo prišlo 450€--v pol ure bo pa narejeno--he he
evil.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
jebla te babcna.

da si ti delal pri men, drugi dan vec ne bi stopil na vrt. da si seljak, pa nimam sesalca za pospravit za sabo..sramota.

tok o privatnik..pa da men privatnik pisne eno..pa ne vid razlike denarja k ga mam v rok..ne pa 450€.

ce bi bil jaz babnica, bi preden bi dal kaj, zatetzil za travo..in potem..bi bil ti srecen..pa bi ti dal, polovico..ker tok si zasluzis.. pa ce je to..3000€ manj..je pac 3000€..zamislili si kok draga storitev sesanja trave bi to bila.

sem ze enkrat rekel..zarad kladiva, ki je bil spizden za drazenje, ne za potrebo..stane pa 24€...sem zadrzal 250€.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Se bo treba navadit, da je treba za denar včasih tudi kaj dreka požret oz posesat žaganje.

Minili so časi, ko so bili majstri alfa in omega, ter se je vse vrtelo okoli njih, karkoli se je majster spomnil, tako je bilo, stranka je lahko samo pokimala. Prej se boš navadil tega, bolj bo laufal posel. Saj tako laufa povsod v vseh službah, meni za razliko od nekaterih sodelavcev ni problem naredit kako reč, za katero drugače nisem plačan.

Dr.Rugelj

Pripravnik
29. dec 2008
254
0
16
Sej zadeva je preprosta dokler gre na račun. Daš ponudbo jo sprejmejo izvedeš izdaš račun na katerem lepo piše da je blago last izvajalca dokler račun ni plačan v celoti. Zadeva končana. Če delaš pa na črno je pa stvar lahko bolj komplicirana. Poznam primer ko je človek naredu neki in je stranka rekla da tokle da pa da naj zgine predn pokliče inšpekcijo.

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Se bo treba navadit, da je treba za denar včasih tudi kaj dreka požret oz posesat žaganje.

. Prej se boš navadil tega, bolj bo laufal posel. .

Sj bom res to začel delat: na predračun bom lepo napisal__pospravljanje is sesanje žagovine iz trave =500€

Matr bodo bdebelo gledal in se potem ziher ne bo nobeden spomnil nekaj tako čorovega kot ta babnca.

Vesela bi lahko bila da sem ji trato pognojil z biomaso--katera je tako popularna v teh časih...

No dečko je šel pokosit tratico od babnce, ji znosil vse skup v kompostnik in glej vraga:: babnca mu da tistih 450 € , ga povabi na malco katero sprejme, spije en pirček še zraven in pazi zdaj::: mu da še 100€ , KATERE SEM JAZ NAMENIL ZA POPUST: ni kaj dobra poteza od babnce.

Potem me še po telefonu pokliče in se lepo opraviči za nastalo situacijo: je rekla da je imela slab dan

Prav --sem rekel in adijo.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.830
6.595
113
cheer.gif

Zdaj pa ji pošlji kakšno darilo s priloženo tvojo vizitko in dopiši "se priporočam".

jest5

Guru
18. avg 2007
26.195
-8.825
113
priden.gif

Vsakemu normalnemu je jasno, da če nekaj zasvinjaš, da pospraviš za seboj. Ti zmene se pa potem še pizdiš, ko ti to nekdo pove
crazy1.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.249
886
113
Citat:
Uporabnik keber pravi:

Minili so časi, ko so bili majstri alfa in omega, ter se je vse vrtelo okoli njih, karkoli se je majster spomnil, tako je bilo, stranka je lahko samo pokimala. Prej se boš navadil tega, bolj bo laufal posel. Saj tako laufa povsod v vseh službah, meni za razliko od nekaterih sodelavcev ni problem naredit kako reč, za katero drugače nisem plačan.
točno tako. imaš mojstre, ki opravijo delo kvalitetno (tem primerno je tudi cena), in imaš mojstre, ki ponujajo najnižjo ceno (in pustijo za sabo nekvaliteten izdelek ter svinjak za svojim delom).

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.799
939
113
tu in tam
Pokazal bi ji tvoje "orodje" baje, da ima 24 cm, pa biti dala še več, pa še žaganje bo ročno pobirala po kolenih
evil.gif

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Jaz bi denar vzel, kozolček bi pa naslednjo noč podrl.
Sploh slabo ne razmišljaš
smile-1.gif

Jst bi ga tud najraje-- k me je babnca naterala da sem moral travo ji kosit--no moj delavc, ampak vsseno.

Mene majstra jebe s čiščenjem tistega žaganja
10.gif

So v mojem okraju zvedeli kaj se je zgodilo in se zdaj vsi smejejo v tri krasne in se kar ne morejo načudit da sem res komando dal ,da se je žaganje pucal po travi...

Kaj vse ne doživiš na tem bedastem svetu
jezen.gif

Majster tišlar travo pucal??

Me že mika da bi tist denar nesel--ji ga vrgel v glaavo--kuzuc podru pa zažgal ga tam

babura čudna--mi je čast načela..

jezen jezen

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.241
11.178
113
kod Džej-Zija
Tebe je pa res težko razumeti. Delavec je pokosil travo, ti si pa skasiral še 550€. Kaj za vraga bi pa še rad? Da ti ga še potegne, ali kaj?
bonk.gif

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.804
278
83
Največja slovenska vas
Kako ti je lahko izpod časti, kot jebenemu tišlerju pospravit svinarijo, ki si jo sam pustu za sabo!? Mislm, govoriš kt da bi se šou neko finomehansko delo, kjer si ne smeš rok umazat, s tistimi parimi opilki. Tut jst prčakujem od vodovodarja in vseh ostalih "mojstrov", da pospravi za sabo, saj mu na koncu mastno in pošteno plačam za opravljeno delo. Če je pa nesposoben, naj mi pa že na začetku pove, pa bom najel drugega.