Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Hja, če je žaganje na debelo ne segnije kar tako. Stisni zobe in pospravi za sabo, zih je to fensi babnica s fensi travco.
Lahko prevzamem dolg in pridem pospravit, ni hudiča da ne bom z vsemi stroški 300€ v plus
Žaganja ni na debelo , saj sta samo ka koncih strehe odžagala z motorko foršplung in late, pa nekaj malega sta morala pooblat k nej pasal... nič velik
Drugače pa prejle poklical to fensi mensi babnco ij vprašal kako je zdaj situacijo::. ona nekaj trma v tri krasne--bistveno manj kakor včeraj, vendar še zmerom da iz tiste njene uber fina faj tratice pospravimo tiste lesene opilke...
Jst pa jo kot prvo pošljem v tri p. m. in ji rešeč da ziher ne mislim kupovat kakšnega sesalca za njeno rit in da če če da ji pokosim s samohodko s košaro njeno trato--pa kolikor žaganja bo pobrala , ga bo pač pobrala --če bo pa kakšna pikca ostala,bo pač ostala
Pol sem ji še mal na dušo popihal , da si nisem mislil da je taka velika smotka .
In potem ta babnca reče, da bo to čist dobro--naj pokosim in košnjo z biomaso odložim v njen kompostnik in dobim denar.
Jst rečem prav pa adijo.
Sem poslal enga ,da gre zdajle kosit travo
--pa da mi denar prinese, sj jst ziher ne mislim iti travo kosit za prepotrebne babnce.
aja, tistih 100€ popusta ki sem jih dal jih pa vseno hoče--pa naj bo -kar rečem rečem
Če pa kdo rabi storitve da pokosim trato v velikosto 15x 15 metrov-------vrednost dela vas bo prišlo 450€--v pol ure bo pa narejeno--he he