Prekleta država zabirokratizirana !

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #9334
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #9334

Evo, zopet so me uspeli razkajfat! :mad:
Na FURS-u je neka (|) uspela najti, da strižejo podatki za leto 2007 (prosim, enajst let nazaj), za nekih 15 Ejev, itd ... , nakar ji moja punca dokaže, da se je sama zayebala, ker obračunava bolniški stalež, vmes pa praznik, - torej brez tega dejstva. Praznik je ta tepka na FURS-u štela kot praznik in ne bolniško, in oni imajo navodilo (prakso?), da obračunavajo bolniške BREZ dodatka za minulo delo !!!

Torej - FURS in Zavod za zdravstveno zavarovanje obravnavata bolniško popolnoma napačno glede na kolektivno pogodbo. Priznavajo vrednost BREZ minulega dela !!!
Ko se je v času tiste bolniške pojavil vmes še praznik, so še tistega mislili naprtiti meni :gorjaca::gorjaca::gorjaca: .

Sedaj dokazujem kdo ima prav, pa že od vekomaj vem in trdim, da je država prvi kriminalec pri nas! S tem da si lasti tako močno pravico, da bi me tudi onemogočila za delo - al´ jaz jo živim !

:gorjaca::gorjaca::gorjaca: ! Majka jim pederska! :mad: Kje na tem svetu je še kakšna bolj tatinska država? :gorjaca:

I

Izbrisan uporabnik #15304

Evo, zopet so me uspeli razkajfat! :mad:
Na FURS-u je neka (|) uspela najti, da strižejo podatki za leto 2007 (prosim, enajst let nazaj), za nekih 15 Ejev, itd ... , nakar ji moja punca dokaže, da se je sama zayebala, ker obračunava bolniški stalež, vmes pa praznik, - torej brez tega dejstva. Praznik je ta tepka na FURS-u štela kot praznik in ne bolniško, in oni imajo navodilo (prakso?), da obračunavajo bolniške BREZ dodatka za minulo delo !!!

Torej - FURS in Zavod za zdravstveno zavarovanje obravnavata bolniško popolnoma napačno glede na kolektivno pogodbo. Priznavajo vrednost BREZ minulega dela !!!
Ko se je v času tiste bolniške pojavil vmes praznik, so še tistega mislili naprtiti meni :gorjaca::gorjaca::gorjaca: .

Sedaj dokazujem kdo ima prav, pa že od vekomaj vem in trdim, da je država prvi kriminalec pri nas! S tem da si lasti tako močno pravico, da bi me tudi onemogočila za delo - al jaz jo živim !

:gorjaca::gorjaca::gorjaca: ! Majka jim pederska! :mad: Kje na tem svetu je še kakšna bolj tatinska država? :gorjaca:
Madona, da te ne bo kap ruknila. Kam ti nakažem teh 15 ojrof?

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ne gre za 15 Ejev. Gre za sranje, ki ga zahtevajo, da ga bom jaz reševal, bila je pa njihova napaka. Vse pa kaže, da je to kar praksa ! :mad:

Poglejte raje po svojih izplačilnih, kako ste dobivali nadomestilo za bolniško, ki je bilo več kot 30 dni ... torej na rovašu države.

:mad:

• Všeč mi je
Reactions: Matey
I

Izbrisan uporabnik #9334

Zato sem nalepil tule gor. Da vsi vidite svinjarijo ! Tudi sami ste jo deležni, mimogrede.

matej_

Guru
25. okt 2007
2.126
656
113
jz mam izkušnje iz csd in sicer pred 9leti, ko se je rodila hčerka sem šel na očetovski dopust. in oddam tiste datume, kdaj bi šel in ker je moj delovni čas lahko tudi med vikendi, prazniki, se pravi ni važen dan, važno kako si v izmeni, oddam pač tudi datum za soboto in nedeljo (katero bi drugače imel delovno). nakar dobim premal nakazano in grem vprašat in odgovor je bil: "ja gospod, sobote pa nedelje niso delovni dnevi". ko sem jo napi**du, pa da bi jz tut bil vse vikende fraj pa v petek do 1ih delal in imel doživljensko službo si tut ni dala rečt, čeprav sem ji pokazal razpored dela za tisti mesec.
pomagala je šele pritožba direktno šefici csd-ja in kopija poslana tudi v lj. pri drugem otroku čez 2,5leti , ni bilo težav, ker je sicer druga referentka točno vedla, za kaj se gre :) so si me zapomnili očitno :)

• Všeč mi je
Reactions: Matey in Numy
I

Izbrisan uporabnik #9334

In za to si skuril ... 2,5 leti. Najmanj, itak. :obesise: Kdo ti jih bo povrnil?

Moja mi dela paniko v pisarni tele tri tedne, bolj ko jo mirim, da naj ne paničari ker se bomo borili s sistemom, bolj je panična!
Danes se je šele začelo pucat. Pa imamo kaj bolj pomembnega za počet, kajne! :mad:

matej_

Guru
25. okt 2007
2.126
656
113
skuril sem za 25km nafte, pa dve uri svojega zivljenja.
pri sinu cez 2,5 leti je slo vse bp skozi.

je pa se ena iz stare davcne cca. 20let nazaj ali se vec, je ata bil sp gradbenistvo, je sel na davcno za placilo zamudnih obresti mislim da 230 ali 320 tolarjev,. mu baba tam napise poloznico ono belo se, gre placat na posto, in dobi cez nekaj dni klic, da se vedno dolguje zamudne obresti. se razpizdi kaj in kako, pa mu rece, ja se za en dan zamudnih je, ker ko ste sli placat je sele posta drug dan nakazala davcni. in takoj se en dan zamudnih sj pol z elektronsko banko se je to umirilo ampak vseen.
zmeri so ble borbe z davcno, sploh v nasem kraju. ata je sive lase dobu, ko si mu davcno sam omenu.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Pišuka! Sem mislil da se bom skihal, sedaj pa si mi še bencina nalil! Grrr :mad:

I

Izbrisan uporabnik #9334

Mater - prekleta birokracija, pa še neomejeno oblast si jemlje !

Mamca - čist tiho bodi ! :gorjaca:

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.719
9.494
113
Ti jest napišem včerajšnjo prigodo z damo, ki bi pisala pripombe pa še načrtov ne zna brat....

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.719
9.494
113
To itak. Sam če ji 15 let stara zadeva zastriže za 15 eur, lepo te prosim.