Japka ne pride v poštev, sem zagrizeno proti.Citat:
Uporabnik dune pravi:
Kaj pa japka? Tu so podprte vse MS storitve. Za mail je Outlook app, ki ga razvija MS, ki sploh ni slaba aplikacija in ima integrirano podporo za OneDrive in dropbox. Navigacije so vse, ki obstajajo. Office tudi.
Si to kaj testiral, deluje kot mora?
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Si to kaj testiral, deluje kot mora?
Meni je prioritetno, da ko sem nekje izven pisarne, da pogledam na telefon službene maile in takoj vidim v kateri mapi je nov mail. In sistema predalčkanja mailov ne bom menjal samo zaradi Android telefona.
Edino, če gornja (ali katera druga aplikacija) dela brezhibno kot maili na WP.
Ti si pa ena posebna sorta, nič pametnega ne napišeš, trolat pa tudi ne znašCitat:
Uporabnik dune pravi:
Škoda, da zaradi predsodkov že v začetku odpišeš najboljšo opcijoNa androidu pa bi jaz vzel samo in edino Nexus. Kmalu verjetno pridejo novi modeli.
Citat:
Sicer pa win10 ima sestra na 930, pa je drek, facebook se sesuva, messeger isto, maila ji noče poslati (še nisem imel časa pogledat), zadnjič se je kr reštartal, pa so svetile spodnje tipke in bliskavica... Spominja bolj na polizdelek, sploh z win10, na 8.1 je nekako še delalo.
Citat:
Uporabnik damirj pravi:
No in da bo debata na nivoju, za razliko od tebe, na WP je uporabniku bolj enostavno uporabljati telefon, boljše je tudi poskrbljeno za nadgradnje, boljše deluje backup slik, podatkov, kontaktov, programov in za piko na i meni boljše izgleda, bolj moderno in pregledno. Aja pa manj baterije kuri, pa glance funkcija je top, pa live tilei so svetlobna leta naprej proti invalidnim gadgetom. Pa tipkovnica je vrhunska.
Zdaj lahko pišeš za android kar ti srce poželi, samo ne mi nakladat da je prednost to da imam na voljo miljone aplikacij, ker zame to ni noben relevanten podatek.
Citat:
Uporabnik PaviGFY pravi:
Nova Nokia izgleda da ne bo tipičen kitajc. Kolikor sem razbral bo za oblikovanje in tudi programsko izkušnjo (Z launcher) skrbelo finsko podjetje, katero vodijo stari mački iz Nokie. No, pa saj bomo kmalu izvedeli....že ob koncu leta verjetno. Nekaj se tudi šušlja okoli grafena in kamere...zna biti zanimivo.
Jaz bom do takrat ostal na lumii 1020, ki mi služi odlično. Če ne bo nič iz nokie, jah surface phone takoj...zadnja opcija apple?