Pregrinjalo proti toči

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
URL]

Kaj pravite na to? Od jutri v "akciji" ?

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
isti, podoben je bil zdaj v leclercu v akciji, samo 20eur drazji. zgledal je kar ok, ampak so hitro sli, kot iz nekega neoprena, slab cm debelo. pomoje je ok.

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Če pomislimo:

Itak proti toči je dobra vsaka stvar, katera ublaži udarec leda na karoserijo (deka, brisače...).
Tukaj piše, da je zgornji del porkivala obložen z debelo zaščitno peno - kar je seveda kul.

Mene samo zanima, ali je samo zgornji (dobesedno zgornji del - torej samo streha in havba avtomobila) obložen s to debelo zaščito, ali je tudi ob strani zaščiten (vrata, gume .. itd..).

Ne razumem, kaj mislijo "zgornji del pokrivala"? Je napisano dvoumno oz dvopomensko
smile-1.gif

Bom šel jutri v špar, preverim in poročam. Če je tudi ob straneh res dobro obloženo SE SPLAČA!

Nikjer ne dobiš ceneje nobene zaščite proti toči - če pogledaš eno navadno pregrinjalo (2mm debeline), s katerim prekriješ razno pohištvo te stane skoraj več kot ta zaščita
smile-1.gif

Če bo kul si bom kar privoščil, ker že 2 leti "kupujem" zaščito proti toči
grin1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
ce je isti kot v leclercu (kar mislim da je glede na redno ceno, embalazo in barvo) potem je pomoje celo pregrinjalo taksno, tistega sem si namrec zadnjic dovolila malo odpret in pokukat notri pa je zgledal cel tak. ni slab pomoje sploh pa cena je ok, midva sva lani dala vec kot 30eur za navadnega ki je cisto bv pa se strgal se je hitro.

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Rajši si nogo odrežem, kot pa dam 80 evrov za pregrinjalo za 25 let starega BMWja

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
pa res ja (se z mobitelom priklopljena pa nisem bila pozorna zaradi slabse preglednosti). Skratka pena deluje kvalitetno, verjetno je potem tud tisti v leclercu "polovicen" ampak je zgleda stranski del tako zlozen na notri da ga ne zacutis takoj.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Kaj tukaj v resnici stane 80 EUR ? Ce talo pomislis je to kot en velik lezalnik za plazo (penasta guma z zaprtimi celicami - vcasih so tak material delali v Savi in metali vzorce v smeti, dokler niso ustavili proizvodnje, ker se je en genij tako odlocil). Debelina je bila takrat od 1 cm do vsaj ene cole (2,5 cm). Ce to ni vecja ovira za toco kot deke, sem jaz Bosko Buha.

To bi se moralo prodajati po ~30 EUR maloprodajne cene za en avto, ce bi delali pri nas, ce bi delali Kitajci, pol se vsaj 2 evra ceneje, pa se v eni nasi fabriki bi bilo manj ljudi na tem, da izgubijo sluzbo. Samo se en primer vec kako pri nas strokovnjaki pobijejo se tiste moznosti, ki se nam odpirajo
frown-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.929
2.341
113
za šankom
jo se usuje in predno prideš do avta in tole gor vržeš si že 5minut prepozen.edina ziher varijanta je zavarovanje ki pa dražja od pregrinjala

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
Kakšne velikosti je to pregrinjalo, ko je zloženo. Upam, da ne zasede celega prtljažmika.

Ah ne, ene 40x40 je, sej se da zložit nazaj v to "torbico".

@Radirko, toča je zdaj dobra marketinška poteza za prodat vse kar je proti njej za dobro ceno. Ja vredno pa ni več kot 15€ če tako pogledaš.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.453
113
Citat:
Uporabnik shift pravi:
jo se usuje in predno prideš do avta in tole gor vržeš si že 5minut prepozen.edina ziher varijanta je zavarovanje ki pa dražja od pregrinjala

Avto je kasko ampak vseeno ga ne bi želel popravljat.
smile-1.gif

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.185
113
Citat:
Uporabnik shift pravi:

Lahko pa stvar tudi prej vzžeš na avto tudi ta možnost obstaja

sylver

Fizikalc
21. okt 2008
3.338
27
48
Izola, Ljubljana
Jaz sem šel v petek pogledat - ni me prepričalo. Nekam pretanko zgleda....

Sem si rekel: raje dodam še 50 eur zraven pa kupim ornk pregrinjalo.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.495
5.790
113
ta pregrinjala so krnekaj.
drbna toča ti itak ne nardi škode. ko pa padajo golf žogice je pa tole kot nič. bo treba vsaj 5cm neke pene da bi ublažilo