Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
OK, torej nihče ne ve ali je v SLO možno kupiti količkaj resno, namensko pregrinjalo proti toči? Itak daš prej gor, ko vidiš, da so napovedane močne nevihte, malo pa še vremenski radar na Liscu spremljaš.
Citat: Uporabnik jenej pravi:
Takole pregrinjalo ki ga omenja Tenforest ima moja mati. Ko pridem domov bom pogledal od katerega proizvajalca je in sporocim. Izgleda kot navadna ponjava oz. pregrinjalo s tem, da ima spodaj tele mehurcke. Ce pomaga ne vem. Mati vedno nori pokrivat njen avto kak so malo bolj temni oblaki, jaz pa v smeh
Pa kaj ji ne spraska laka na avtu??
Avto ni nikoli popolnoma čist, ko ga pokrivaš. Ko veter potem premika po avtu ponjavo sem in tja, dela v lak majhne rise.
Jaz sem na prejšnjem avtu (rdeča barva) samo 1x to naredila-ga pokrila za 2 dni, pa so se že poznali risi...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.