iz enga bloga
Ko se 85-letnik poroči s 25-letnico!
Kar se je zgodilo na njuno poročno noč vas bo noro nasmejalo!
Poznaš, oziroma si kdaj poznal par, kjer je bila prisotna velika razlika v letih? Ali pa si morda prav ti v takšnem razmerju?
Pravijo, da so leta le številke in je v resnici pomembna samo ljubezen, s čimer se strinjam, vendarle pa lahko hitro pride do zapletov kot pri temu paru... Uživajte ob branju zgodbe
85-letni Štefan se je poročil s komaj 25-letno Nejo.
Ker je bil njen mož že v letih se je Neja odločila, da želi, da svojo prvo noč skupaj preživita v ločenih sobah, saj se ji je zdelo, da bi bila lahko cela noč s tako postavno mladenko za Štefana rahlo preveč. Vseeno pa mu je namignila, da naj jo pride v njeno spalnico obiskati takoj, ko mu bo to zapasalo.
Po poroki in slavju se je Neja spravila v svojo posteljo in čakala na obisk svojega novega moža. Seveda se je takoj zaslišalo trkanje na vrata in pred njo je že stal njen 85-letni mož, pripravljen za akcijo!
Štefan uspešno opravi svoje moške obveznosti in zapusti novo ženo, ki se nameni zaspati.
Na njeno veliko presenečenje pa Neja spet zasliši trkanje na vrata svoje sobe! Spet je pred njo stal Štefan, pripravljen za še več akcije!
Ponovno se ljubita in po koncu jo Štefan poljubi in spet zapusti njeno sobo in Neja se še vedno presenečena spet spravi k spanju. In ja, uganili ste! Nekaj minut zatem je spet slišala trkanje na svoja vrata! Spet sta se predala posteljnim radostem in spet je Štefan zapuščal sobo, v tem pa se Neja ni mogla zadržati in mu je povedala: "Ne razumi me narobe ampak res sem navdušena nad tabo in nad tem, da se lahko pri svoji starosti tako dobro izkažeš v postelji in to celo večkrat! Bila sem že s fanti tretjino in cello četrtino tvoje starosti in največkrat niso mogli tolikokrat kot ti! Res si neverjeten ljubimec, Štefan!"
Štefan pa ji rahlo v zadregi odvrne: "A to pomeni, da sem bil to noč že prej tukaj?"