Predsedniške volitve 2012 - ANKETA

V nedeljo 11. novembra ...

• Skupaj glasov
    163
  • Glasovanje je zaprto .

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
če bi glasovali po internetu, kot v estoniji, litvi, latviji? kje že lahko tako glasujejo? no če bi lahko, potem bi bili rezultati drugačni, kot bodo...

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
janša bi jih uvedel preko sms-a
glasuješ lahko večkrat
bonk.gif

vprašanje, če bi res tako spremenilo rezultate. koliko se je tam povečala udeležba/spremenil rezultat?

Floki

Guru
6. sep 2007
10.142
3.196
113
Brez veze da so volitve itak ko Zver zmagal bo že Vinko poskrbel za to.
evil.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik binebane pravi:
če bi glasovali po internetu, kot v estoniji, litvi, latviji? kje že lahko tako glasujejo? no če bi lahko, potem bi bili rezultati drugačni, kot bodo...
Če bi lahko tako zbirali tudi podpise, bi tudi kandidatov bilo več.

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik softi pravi:
ni problema. menim, da je tako prav.

na zadnjih volitvah sem dal glas SDS, ker menim, da rabimo močno vlado, koalicijo itd. ...
sprasujem se.gif

Misliš mučno vlado? Mučno je namreč gledat njenega predsednika, še bolj mučno ga je poslušat, najbolj mučno ga je pa prenašat.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

na zadnjih volitvah sem dal glas SDS, ker menim, da rabimo močno vlado, koalicijo itd. pa nas je bilo še vedno premalo.
SDS dela dobro delo, a ima nekaj kratkih stikov s predsednikom. zato sem mnenja, da moramo imeti desnega predsednika in uravnoteženo politično sliko. s tem bomo dosegli usklajenost, sodelovanej kabinetov itd.

Če pa volimo predsednika države, ki naj bi bil nestrankarski
smile-1.gif

Ne moreš podpret človeka, ki ne mara naše himne, zastave itd.

strankarska pripadnost me ne moti. a mara el ne amra..pa nej menja. menjal smo nazive ulic, spremenil bomo zgodovino, pa nej spremenijo še zastavo (za razliko od ulice mi en bo delala stroškov), himno (jo ne uporabljam, nimam na zvonenju itd), pa če želijo nej si tut spol zamenjajo.

sam da se neha to..pinponganje z jajci..nej ga en že zdrka do konca.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

na zadnjih volitvah sem dal glas SDS, ker menim, da rabimo močno vlado, koalicijo itd. ...
sprasujem se.gif

Misliš mučno vlado? Mučno je namreč gledat njenega predsednika, še bolj mučno ga je poslušat, najbolj mučno ga je pa prenašat.

žal mi je ker ne vidite smisla v nekaterih dejanjih. žal.