Predsedniške volitve 2012 - ANKETA

V nedeljo 11. novembra ...

• Skupaj glasov
    163
  • Glasovanje je zaprto .

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Da ne bo samo kreganje kater kandidat je slabši in ker ste nam Žajfo pregnali, bom pa jaz naredu eno anketo.
Če jo še znam.
tongue-1.gif

Rezultate lahko pogledate brez da bi glasovali. Kliknite pod anketo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Zanimivo, da imamo na forumu 5 komadov, ki bi obkrožili Zvera. Se bo kdo sam oglasil s pojasnilom?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ni problema. menim, da je tako prav.

na zadnjih volitvah sem dal glas SDS, ker menim, da rabimo močno vlado, koalicijo itd. pa nas je bilo še vedno premalo.
SDS dela dobro delo, a ima nekaj kratkih stikov s predsednikom. zato sem mnenja, da moramo imeti desnega predsednika in uravnoteženo politično sliko. s tem bomo dosegli usklajenost, sodelovanej kabinetov itd.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Zanimivo, da imamo na forumu 5 komadov, ki bi obkrožili Zvera. Se bo kdo sam oglasil s pojasnilom?

7 glasovalcev je nepismenih (Samo tisti, ki ste odgovorili z: "grem obkrožit enega od teh teh". Koga boste volili???)

Ravno toliko glasov ima Zver.
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik softi pravi:
ni problema. menim, da je tako prav.

na zadnjih volitvah sem dal glas SDS, ker menim, da rabimo močno vlado, koalicijo itd. pa nas je bilo še vedno premalo.
SDS dela dobro delo, a ima nekaj kratkih stikov s predsednikom. zato sem mnenja, da moramo imeti desnega predsednika in uravnoteženo politično sliko. s tem bomo dosegli usklajenost, sodelovanej kabinetov itd.

Če pa volimo predsednika države, ki naj bi bil nestrankarski
smile-1.gif

Ne moreš podpret človeka, ki ne mara naše himne, zastave itd.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.575
5.138
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Če pa volimo predsednika države, ki naj bi bil nestrankarski
smile-1.gif

Ne moreš podpret človeka, ki ne mara naše himne, zastave itd.
Prevod:
nestrankarski = levo usmerjen
marati = če ni možen srp in kladivo, potem ne dajaj pripomb in ne komentiraj simbolov države

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
A se da še 1x glasovat pri tej anketi po premisleku bi raje imel Martino Valenčič...
evil.gif

B81

22. jul 2007
37.912
11.113
113
KSZ

Obkrožil bi čisto zadnjo možnost, vsekakor pa ne bi Borata, ker se bojim, da se bo kje v tujini zjokal in nam bo vsem nerodno...

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Valjda da ne bomo jadnika Pahorja, še enega vase zagledanega nam ravno manjka. Itak oba z Zverom vesta, da sta popušila, SD pa ga je podprl samo zato, da da mir pa jim ne meša štren. Volili bodo pa turka, jasno.

Naj gre v svoj nadzorni svet ruske naftne družbe, pa se najprej dokaže. Hahaha

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Evo, Pahor bo zmagal v prvem krogu.

Ne rabimo volitev.

Turkovi volilci nimajo PCja in interneta zato anketa ne velja.
priden.gif

Zverovi pa imajo praviloma več alterjev in imen
evil.gif