Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ne vem... Očitno imaš samo TI probleme...
Jst ne drkam po njem, pa ne brišem in formatiram vse povprek. Ne vem... Očitno imaš samo TI probleme... Meni deluje tako kot je treba!
Od kdaj pa imaš ti probleme . Do sedaj se nisi nikoli pritoževal ! Ko je bilo pa treba kaj napisat na garmin support se pa nisi oglasil ane !
Še zmer ni decimalk pri porabi bencina v in izven mesta. Ja pa pri prikazu križišča se še zmeri ustav za kratek čas. Sicer me to ne moti. Bolj me motijo tiste decimalke.
Dons probal simulacijo z radijsko povezavo na kuhinjski radio z vklopljenim predvajalnikom zvoka in bluetoothom. Sogovornika sem slišal on mene ne. Večkrat je tud prekinl radijsko povezavo (samo navigiranje in poslušanje glasbe). Brez radijske povezave pa dela BP. Očitno tale radijska povezava lih ni neka domena. Tud prej mi je to nekak čudn delal. Kokr kdaj.
Spet sem razočaran nad bluetooth povezavo. Včeraj sem bil dvakrat klican iz iste številke, na to sem klic vrnil. Vsakič sem sogovornika slišal, on pa mene ne. Kar se tega tiče, mi špila isto kot prej (FW). Kokr kdaj. Mogoč je pa fabrška napaka.
A ni Snečer v eni temi testiral tajvanski FW za 765 - kjer je že bi splitscreen za jcv? Bom moral poiskati in naložiti ta FW in sprobati ali bi s jcv datoteko za 3790 delalo tudi na 765 - poročam!
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.