Počasi bom doživel živčni zlom zaradi obstoječega mobitela, zato prosim na dan s konkretnimi predlogi za nov telefon.
Uporabljam Nokio E5 in imam stalne probleme zaradi sinhronizacije z Mail for exchange-om: enostavno ne sinhronizira vseh map, kljub vsem pravilnim nastavitvam, maile ne pobira iz strežnika ob zahtevanih urah, telefon občasno zmrzne... Očitno je ta model res crap, ker sem na netu zasledil nekaj forumov, kjer imajo uporabniki identične probleme, Nokia pa še v letu dni ni našla rešitve.
Prej sem uporabljal Samsung Galaxy Pro 7330, pa tudi nisem bil najbolj zadovoljen. Pred tem sem uporabljal Nokio E71 in je bila glede mailov in tudi baterije svetlobna leta pred zgoraj napisanima, tudi glede Exchange nisem imel pripomb.
Torej, kriteriji za nov telefon:
- obvezno vgrajena tipkovnica (ker službeno precej uporabljam za maile);
- touch screen ni obvezen pogoj, je pa zaželjeno, da ga ima;
- nobenih problemov z Mail for Exchange;
- hiter dostop do interneta in Facebooka ter MSNja (E5 vsakič zmrzne);
- solidno vzdržljiva baterija;
- stabilna zadeva, brez nekega konstantnega posodabljanja programske opreme.
Najraje bi si kupil nazaj Nokio E72, ampak recimo, da bi rad šel s tehniko naprej in vzel kaj novejšega.
Cenovno se bom stegnil do nekje 300-400 €.
Kot alternativo sem sedaj gledal Motorola PRO XT610 ali Motorola Pro, ampak imam dvome o vzdržljivosti baterije, pa še njihovi stari modeli so imeli nelogične menije.
Kaj priporočate vi?
Počasi sem že res obupan in bi rad res dobro zamenjavo.
Uporabljam Nokio E5 in imam stalne probleme zaradi sinhronizacije z Mail for exchange-om: enostavno ne sinhronizira vseh map, kljub vsem pravilnim nastavitvam, maile ne pobira iz strežnika ob zahtevanih urah, telefon občasno zmrzne... Očitno je ta model res crap, ker sem na netu zasledil nekaj forumov, kjer imajo uporabniki identične probleme, Nokia pa še v letu dni ni našla rešitve.
Prej sem uporabljal Samsung Galaxy Pro 7330, pa tudi nisem bil najbolj zadovoljen. Pred tem sem uporabljal Nokio E71 in je bila glede mailov in tudi baterije svetlobna leta pred zgoraj napisanima, tudi glede Exchange nisem imel pripomb.
Torej, kriteriji za nov telefon:
- obvezno vgrajena tipkovnica (ker službeno precej uporabljam za maile);
- touch screen ni obvezen pogoj, je pa zaželjeno, da ga ima;
- nobenih problemov z Mail for Exchange;
- hiter dostop do interneta in Facebooka ter MSNja (E5 vsakič zmrzne);
- solidno vzdržljiva baterija;
- stabilna zadeva, brez nekega konstantnega posodabljanja programske opreme.
Najraje bi si kupil nazaj Nokio E72, ampak recimo, da bi rad šel s tehniko naprej in vzel kaj novejšega.
Cenovno se bom stegnil do nekje 300-400 €.
Kot alternativo sem sedaj gledal Motorola PRO XT610 ali Motorola Pro, ampak imam dvome o vzdržljivosti baterije, pa še njihovi stari modeli so imeli nelogične menije.
Kaj priporočate vi?
Počasi sem že res obupan in bi rad res dobro zamenjavo.