Predlog za Alter

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Še enkrat fata pride iz propale firme in prva beseda ki jo reče, sem nezaposljiva.. Od zavoda pričakuje da ji bo sam našel službo, katera ji bo še všeč...

Kr se tiče Štajercev, pri vsaki vaši prireditvi vidim polne trge pjanih štajercev... očitno vam hudega ni, če za v gostilno je keš... Sicer ste znani pjanci, vseno alko in čiki niso zastonj...

Pa, da se razumemo, nism fouš, sam pol gre isti model jamrat po TV..... nažgan, 30 kg čez normalno težo itd....

Slika Slovenije... in taisti takoimenovani komunajzerji potem skandrirajo po ulicah in je vse drugo krivo da so brez šihta samo oni ne.. mafija, tajkuni, banke....

Samo ena rešitev ukint socialno podporo in flete, pometat froce brezdelnežev ven, ker vrtec rabijo zaposleni ljudje, kateri nimajo varstva.......

u moment se bdp dvigne in zadolženost zmanša.... ter obremintev davkov..

zakon

Guru
16. maj 2008
8.823
849
113
toti Maribor
stupid-1.gif
ti pa imaš resne probleme s sabo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Kok nizko mi pademo. Kje je dno?

Priseljenci so nezaposleni. Zanimivo. Maribor noli, brla krajina boli, posotljr.., brez veze. Sprt nedtrpnost.

Posledice vojne cutijo eni . A dej ga srat. Cutijo ker xivijo v njej. Jaz ne cutim posledic vojne pred 20 leti , cutim pa podledice nesposobnih politikov.

In spet bi eni dokazovalo kaj je bilo 70 let nazaj k se sperma od fotra ni obstsjala, kaj sele oni.
Zalostno je pa to, da ne vedo niti kaj je bilo 91 leta.

In to so teme k delijo, spodbujajo sovrastvo in nimsjo nbenga skisla. Da bos levega preorical da postane desni je tok verjetno kukr da bo stibla dojel da slfa je komaj avto, kje pa visjega cenovgega razreda.

Skoda nestrpnosti. K se popredslckate na leve in desne, na vw in kis, na vikole in gd, na une i tiste, ste na koncu skupinice po par tisoc fanatikov. In ste primerni za vodit.

Alter s pravili smrdi in je poden. Dovoli podn uporabnike s ppdnom obnasanja. Skoda.

Ubija se odnos. Nikol ne bom pozabil izkusnje z 32.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.628
2.406
113
Pomurje
Kaj ti je 4x8 zdravo marijo spridigal?

Podpiram, da se v Spam v stiki temo prestavljajo ti prispevki od štibra&Co.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.551
5.106
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:Kje pa ti čutiš posledice delitve med 2. svetovno vojno?
Potem pa te take teme nimajo kaj motit.
Posledice se najbolj čuti v tem, da smo precej zaostali, ker so v povojnih pobojih pobili večino intelektualcev tistega časa. Ker intelektualec praviloma ni komunist. Ali se ti mogoče zdi, da smo razviti kot Avstrija?

I

Izbrisan uporabnik #488

Motijo, ker blatijo ljudi, ki so se temu uprli in dobili vojno.

Nič slabše nismo razviti kot Avstrija in nič manj znanja nimamo tukaj.

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Ker imam tako razmišljanje mamo vsi v familiiji vse, oba službo....
Resni problemi pa so gor napisani..

krivi so tajkuni, mafija itd... To je odgovor bredelnežev... Samo za jamrat jim ne zmanka energije, če bi le to vložili v iskanje joba, bi blo v Sloveniji pol manj težav in manjši pripevki..

Je pa težko slišat resnico, vsakomur
pa naj bo to džanki, breposeln, hipohonder itd...

Še enkrat probleme nima jest ampak ljudje ki za svojo nesposobnost krivijo mafijo....

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Citat:
.velika večina teh socialcev bi šla rada domov, če bi si to lahko privoščila

Roberto vidiš sam si povedal probelm Slovenije... Bi šli domov, ampak država futra take, lastna jih pa na cesto vrže in snadži se... Zato teb in men nabijajo davke. Še več taisti vlečejo še svoje gor...

V Slovenija ima sociale in brezplatno zdravstvo... sociale in dokladov pa dobijo na ravni poljske povprečne plače...

In mi se čudimo, zakaj je tako.... V Ukrajini pa je povrečna plača 170 EUR? Tolko da boste vedl kaj jer real life.....

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.551
5.106
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:Nič slabše nismo razviti kot Avstrija in nič manj znanja nimamo tukaj.
In enako število brezposelnih. Avstrijci delajo sranje v obmejnih krajih, ker hodijo k nam v službo. Na črpalkah nam potankajo ves bencin.
Takih tem, kot je ta, se res ne bi smelo odpirati.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Kaj mora biti tako, da smo primerljivi z najslabšimi??
Glej.... pusti Ukrajino..... Če imajo res 170 € plače, to pri nas ne zadostuje niti za vodo, elektriko, komunalo............
Ljudem bi odklapljali vse po vrsti..... in še vse bi se dražilo, ker ne bi bilo dovolj pritoka denarja.
Pa še gradili bi nuklearko, en kup elektrarn ...itd. Če ni potrošnje, ni denarja. (in obratno)
Zdej pa nč več nobene plače nikomur dat, pa boste videli, kolk boste imel dela in €
Konec debate.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:Nič slabše nismo razviti kot Avstrija in nič manj znanja nimamo tukaj.
In enako število brezposelnih. Avstrijci delajo sranje v obmejnih krajih, ker hodijo k nam v službo. Na črpalkah nam potankajo ves bencin.
Takih tem, kot je ta, se res ne bi smelo odpirati.

To ni razvitost in znanje, ampak uspešnost gospodarstva.

krko

Guru
5. sep 2010
2.770
1.460
113
Moj predlog je, da bi uporabnik imel možnost pozamezno temo dati na ignore listo.
Recimo gumb ignore se doda, k gumbu za oceno teme oz. na drugo stran poleg guma "dodaj med priljubljene"

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Ne Ukrajina Poljska je samo primer, kaj je res slabo... Še enkrat moj očitno narobe razumljen post je ta, da država more nehat plačevat brezposelnost in ljudje prisilit, da gredo v službo ne pa da so na zavodih še zbirčni....

Že samo na zavodu večkrat opozarjajo da potreba po delovnih mestij je delavcev pa nikjer... Takemu ki zavrne job ukint tudi socialo... Kako bi se red naredu, da bi se zakadilo...

Kr se tiče priseljencev pa tkole, večinoma gre za nizkoizobražene ljudi, celo težkozaposljive, ti vlačijo gor za radi socialne radodarnosti države še cele familije...

Če pogledamo Kranj se vidi po Šiptariji..
Naj še nekaj povem, vse dodatne učne pomoči v Prešernovi šoli namenjajo malim Šipcem!!!!

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Ta predlog je ful dober. Samo ne vem koliko ur programiranja zahteva
evil.gif
Ne!
Treba onemogočit objavljanje provokativnih tem v Čveku, če pa se objavijo, se jih dosledno briše ali prestavi v za to namenjen del foruma, uporabnika, ki krši pravilo, pa banati! Le tako bo sčasoma mir. Ampak zakaj se mi zdi, da ni nekega interesa s strani lastnika in moderatorjev...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
pa nej gre v spam, pa tam naj bo sam ena sticky tema, in ko bo 20 strani nabijanja, bo topic itak ratal nepregleden, in bo uporabnike minilo pisat....

sicer pa a ni enga sticky opozorila, k opozarja da se bo banlo vse nevmesne izjave na temo 2. sv. vojne? a to ni vec aktualno?

Ker imaš očitno težave s funkciolano pismenostjo - opozorilo se je nanašalo na vnašanje take tematike v teme, ki temu niso namenjene. No, saj nisi edini, tudi sijan ne zna brati.
grin1.gif

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Citat:
TO ALL

če ni druge in ni reda, ni moda..pa novo domeno. izglasujemo ime..pa forum. pa pravi se preselite, pa se izbere mode, k bodo ok.

mobisux je šel na alter, a tut ta ne bo večen..se zdi.

Obstaja še enostavnejša rešitev.... se odstraniš iz foruma in nehaš nabijat..
Druga opcija je pa pretežka, da bi sam kej naredu, recimo registral domeno in bi poinstaliral PunBB...

Pa tam filozofirej?
Rešitev je zate zelo dobra... Vendar bo kot vedno pri tebi ostalo pri nabijanju...

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.628
2.406
113
Pomurje
Saj je v tej temi tudi že ukrajina, avstrija, južnjaki... in to v zadnjih 10 postih. Pa ni vidit bana in spema.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.123
16.344
113
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
To mnenje sem že zdavnaj objavil... Moderatorji tu (no večina) ni dozorela funkcij katero predstavlja in opravlja. Najbolj pameten pri odgovoru (pa tudi 'freh') pa je bil Matey...
Ne vem no, da meni en tak skrbnik v firmi s takimi ven hodi dobi:
-plesko od uporabnika
-knjižno nagrado od lastnika/nadrejenega.
V bistvu se modi tukaj obnašajo po sistemu 'kadija tuži, kadija sudi'
Lastnik foruma pa lepo uživa v redni, spodobni službi v ITju v privatnem sektorju in se mu sladko žvižga za vse... Verjetno so tile dohodki ravno za zenf zraven klobase...

Če si ti iz nekega razloga alergičen name ter nedojemljiv za moje večkratne razlage mojega pisanja, še ne pomeni da sem "pameten", kaj šele "freh", problem je enostavno v tvoji glavi. (Aktiven) moderator sem pa zgolj in samo v enem podforumu, kjer te (hvala ku*cu) v glavnem ni, tako da ne zavajaj s tem moderatorstvom in "kadija tuži, kadija sudi" forami, moja naloga je razen kdaj pa kdaj izjemoma moderiranje zgolj in samo enega podforuma in to ni čvek kljub temu, da imam tako oznako. Mogoče boš pa zdaj razumel, ko sem ti to objasnil že petintridesetič, sem pač optimist. Pa lep dan še naprej
roza.gif