www.Avto.net
www.avto.net
Pri tem prodajalcu poglej. Prikole precej solidne za normalne cene. Pri njemu sem svojo kupil in potem tudi prodal.
Nimam pojma, kok je tole novo. Jih ima pa tale kar nekaj vedno na zalogi od različnih proizvajalcev.kalbo Hvala za tale nasvet, super! To je novi rang 20k+?
Daj si doma "za hec" na tla zariši 2 X 4,5 m pravokotnik pa poizkusi en dan (tih deževni dan na poti) not preživet.
Ja kje bi pa ti mel wc? Kar se stiskanja k mamiki tiče, se pač znajdeš, pa pošlješ mulce na sladoled. Je pa fejst zanimiv, k ma zdej najstnik podobne težave, sam da bi on purana molzu, pa v polnem kamperju ne gre.Sem se pozanimal pri kolegu, ki dela v Adriji, ali je možna predelava. Ni možno, ker ne dobiš homologacije.
Ok, gledamo registrirane. Za 4 člansko družino. Rad bi, da se odrasla spalnica malo zapre, da maš mal intime pred otroki, pa se lahko mal k mamiki stisneš
Vidim, da je zelo pogosto, da je WC poleg postelje.... to mi je mal mim, če malo karikiram, če na dlje ciljaš, pa ti curek zanese, si lahko še povšter poščiješ..
K bo mamo žgal se bo itak cela prikolca tresla tako da bodo še sosedje vedl da je akcija.
Če bo pavšal, ja. Za en dopust pa ne. Saj imaš 4 tačke.
BE vsekakor. Sam sem se s kodo 96 našponal, ker zdaj na AD ne smem priklopit drugega, kot lahki priklopnik.
Saj to da maš kodo 96 ne pomeni da ne moreš delat E? Od viška ne boli glava.