(Pre)majhna koncentracija na vožnjo

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.518
10.738
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
še telefoniram ne, ko vozim - če je pa že nujno, se pa samo toliko oglasim, da rečem, da vozim, ter da pokličem nazaj, takoj ko bo možno ...

Dude!! Kak pussy pa si? Moja babica je stara 67 let, vozi staro korso 90 po obvoznici, pa me zvrcne če prinese še meni kaj
s pekarne. Mislim c`mon, kolko prometnih je pa zaradi mobitelov?

Naj uganem tudi roke mas na volanu 10 do 2 in nikoli nikogar ne vidiš na cesti od poznanih ker gledaš striktno avto pred sabo,...

Mislim, da bi dandanes telefoniranje v avtu morala bit ena izmed vaj v avtošoli. Zadnja je avtocesta, pol pa telefoniranje.

jaz sem videl v zivo, pocas smo se pomikali, pa sem lahko okol opazoval...no in na kontra pasu gledam tipa se meni po mobitelu, pa pred njim tipo zabremza, se je tip z mobilcem ze piknil vnjega
evil.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Nevem no, rad bi videl procent prometnih ki se zgodijo zaradi telefoniranja oz. sms-anja.
Sam pri 180 komot pisem SMS. Res pa je, da nerabim gledat na telefon, ker mi slepo gsm tipanje
gre dobro od rok-e. Pa tut kak mail preberem komot, telefon držim z roko na rhu volana in berem,
z eno oko pa na cesti. Ne sfalim niti enega blinkerja, pa še kako prehitevanje izvedem - popolnoma CPP pravilno.

Naj se raje skoncentrirajo s temi reklamami na alko in droge ne pa na mobitele.

Bedak. Upam, da ne boš vzel koga s sabo, ko se boš zalimal na kak vhod v tunel pri 180.

sass

Guru
1. sep 2007
5.213
851
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Nevem no, rad bi videl procent prometnih ki se zgodijo zaradi telefoniranja oz. sms-anja.
...
ta procent je okoli 20%. toliko je namreč nesreč zaradi napačne smeri vožnje ali premajhne varnostne razdalje, ki bi bile lahko posledica prčkanja po mobitelu, avtoradiu, navigaciji...

Swetko

Pripravnik
24. jun 2009
307
1
18
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Sam pri 180 komot pisem SMS. Res pa je, da nerabim gledat na telefon, ker mi slepo gsm tipanje
gre dobro od rok-e. Pa tut kak mail preberem komot, telefon držim z roko na rhu volana in berem,
z eno oko pa na cesti. Ne sfalim niti enega blinkerja, pa še kako prehitevanje izvedem - popolnoma CPP pravilno.

Naj se raje skoncentrirajo s temi reklamami na alko in droge ne pa na mobitele.

Verjetn sam provociraš, ker vsak z vsaj malo pameten, tega pri takšni hitrosti ne bi počenjal.TI praktično v eni sekundi prevoziš 50m.

Zakaj so pa punce v prispevku, je pa tak jasn. Ko gledam, skoraj vsaka tretja veselo čebla po mobilcu, medtem ko vozi.

LP

Nightcrawler

Pripravnik
22. avg 2007
196
0
16
Jah če bi jst tko počas vozu kt kkšne babe, k si prehitevalni pas pri 100 km/h prilastijo, bi tut mene od dolgčasa prjel, da bi koga poklicu pa mal čebljal med potjo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.940
6.984
113
Hja..če res ni nikoga zadaj, zakaj bi pa dajal žmigavec, pa tudi s 60kmh je gut...s koliko pa se vključijo vsi "traktorji"...nekje tu...