Prava oseba?

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Citat:
Uporabnik matt007 pravi:
Hvala za odgovore. Kaj pa če je eden od razlogov za dvom razdalja? Živiva daleč narazen in oba brez lastnega prevoza. Kakšne so možnosti za vezo če se vidiš 1x na teden? Več namreč ne bi šlo.

A drugače se pa nikol ne videvata, recimo da oba delata/študirata v istem kraju al pa kej podobnega? Zdej tkole, poznam punco iz Lj, tipa ma iz Mb-ja pa furata vezo že skoraj tri leta. Sicer je res, da imata lasten prevoz ampak vseeno, oba sta zaposlena pa to...
Pa sej, kaj pa če se recimo zmenita da pride recimo enkrat ona k tebi za čez vikend, pa drugi vikend ti k njej? Recimo da prideš že v petek popoldne in si do nedelje pozno popoldne pri njej. To ne bi šlo? Vem da ni isto kot če se vidš 3x na teden tkole, ampak... se mi zdi, da tko še prej ugotoviš a si za skup al ne.
Sicer pa, glede prevoza, izpite najbrž mata oba al se motim morda.. Bojo že kdaj starši posodl avto menda? Starši so itak najbolj razumljiva bitja pod soncem, ko majo otroci partnerje (vsaj pri men je tko
grin1.gif
).

Glej, sem tudi sama imela pred kratkim nekoga, ki mi je rekel, da je tudi med drugim razdalja tista...No veš kaj? Nisem mu verjela. Vse se da, če se hoče in če je interes z obeh strani, bi bila razdalja lahko še najmanjši problem.

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Citat:
Uporabnik ChickenBoy pravi:
Ti dejansko rabiš eno copato, če bi rada da je skoz zraven tebe.
wink-1.gif

Iz česa si pa sklepal, da želim, da je skoz zraven mene? Če pa je merilo za copate to, da je ima moški željo biti s svojo drago več kot par uric tedensko, in to tudi uresniči, potem pa ja,..OBOŽUJEM copatke
cheer.gif

Sklepam pač, ker ti je 1h vožnje že odveč, da prideš do partnerja. Zgleda ga hočeš vedno met na dosegu roke, ko se tebi zahoče partnerja. Se strinjam, da razdalja ubija, ampak če je želja ni problema. Prevoz danes nekako ni problem. Če gre za neko srednješolsko ljubezen je itak vse skupaj propad.

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Kdo lahko trdi, da je nekaj že vnaprej obsojeno na propad? Če namen veze ni nekaj resnega potem ima razdalja gotovo drug pomen, kot če oba resno razmišljata o skupnem življenju.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Mah,...imela izkušnjo, ko je bil on iz MB, jaz pa iz LJ,...pa se ohladi vse skupaj,...saj od začetka še gre, letaš kot blesav gor in dol, samo če tako pogledam,...pridem iz službe recimo ob štirih, pa da letim gor za dve uri in spet nazaj
crazy1.gif
Pač, navajena sem, glede na to, da živim sama, da vsaj par noči na teden prespiva skupaj, skupaj kuhava, športava, živiva socialno življenje nekaj časa z njegovimi, nekaj časa z mojimi prijatelji,....se mi zdi, da se veza slej ko prej ohladi, če ne preživiš dovolj časa z nekom,..ne pravijo zaman: "daleč od oči, daleč od srca..." ... je pa to samo moje mnenje, kakšnemu to laufa 100/h, meni je žal premalo...

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
tocno to, razdalja je pac samo super izgovor ce to ni to. sem ga tudi ze sam uporabil...priznam

(zdej pa trofil okence)

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Recimo da prideš že v petek popoldne in si do nedelje pozno popoldne pri njej. To ne bi šlo?

Ne bi. Ker kak dan v kakem vikendu pa zapaše imeti tudi zase..., oz. ga namenit kolegom itd... Delaš cele dneve ko konj med delavnikom..., potem se pelješ 2 ure do nje...in si od petka do nedelje zvečer tam... Ne bi šlo. Raje bližje..., greš v petek prespat h njej, zjutri pozajtrkuješ, kak sprehod, sex..., popoldne greš pozdravit kolege, ki jih nisi videl že 2 tedna..., zvečer se pa lahko spet dobiš.

Na razdaljo bi imel lahko samo neresno vezo, oz. fuk kolegico. Da se vidiva, ko sva horny, se poseksava...in do naslednjič..

Pa še nisem tak tip, ki bi se mu dalo vsak dan po telefonu čvekat ipd..., ker se pač ne vidiš po slab teden, pa se spodobi, klicat pa klepetat, tako kot to ženske počno.

Nazadnje urejeno:

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Kemija mora bit že takoj, ko si data roko
aplauz.gif

ker, če kemije ni bilo v prvi fazi, je tudi kasneje ne bo....oz. če se ljubezen razvije iz prijateljstva (ali dopovedovanja "sej me bo še zadel"), se lahko zgodi in večinoma se, da prideta spet nazaj v fazo prijateljstva...kar je sicer kul po 20-ih letih zakona, ne pa po dveh letih.

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Če smo natančni, koliko parov ostane celo življenje skupaj, ki se spoznajo v srednji šoli? 1% mogoče al pa še to ne.

_mesec_cerven

Zelenc'
2. sep 2007
28
0
1
Vrhnjik
Hja kako vedeti če je ena oseba prava za tebe? Če mene vprašaš sem pač mnenja da ne moreš veedet kaj je za tebe pravo oz. katera je prava ona! Lahko da ti je trenutna prava za ta trenutek oz. ta dan ti paše ta drug dan pa drugo, ljudje smo pačrazlični, nekaterim paše enostavno drugim pač kompleksno, nekaterim se nam pa ne da z drugimi ukvarjati in iskat ONO PRAVO?!!?! Smo pač pri tisti katera naredi največ oz. karseda najbolje izkaže! Meni osebno se ne da več iskat in pač sam mislim da sem sebi našel še najbolje primerno. No nakoncu prideš po vsem iskanju do te faze, da hočeš nekaj določenih stvari in to je to, joške obraz in rita ni vse!