Pranje vozila

Kje perete svoje vozilo?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
44
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
hint:
pralnice imajo zavarovane špegle (kolega je dobil na Petrolu, brez problema denar za novo ogledalo)
grims-1.gif

Ampak špegu je od zunaj mal poliman za silo in verjetno tega ne bi priznali?
17758-icon_confused.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Ahm, kako pa bi naj od krtač nastale krožne praske
confused-1.gif

Sej praske so ravne, ampak na soncu pa zgleda kot krožno zaradi loma svetlobe (praske so v vse smeri).

Ontopic: sam perem že 3 leta samo v ročni, 2€, če je fejst vsran porabim 3€ in je ko nov.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Jaz uporabljam ščetko samo v primerih, da je fejst zasušena umazanija (predvsem žuželke) in z curkom ne gre dol, ker sem že večkrat imel potem enake rise kot v avtomatični avtopralnici. Čistim pa ga nekje tedensko, tak da mi ponavadi gre vse dol brez ščetke.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Jaz osebno sem pristaš ročnega pranja (doma...ker pač imam to opcijo) samo preko zime pa enostavno ne ostane drugega kot da ga prakrat zapelješ v avtopralnico...ker nima smisla v tem minusu doma na dvorišču delati led. Pa tudi tiste dva do tri krat reskirat 6 evrov da ti splahnejo te ne dotolče.

Jaz sem bil ravno včeraj v pralnici - po moje sem jim pustil tam pol kile soli pa nekaj kil peska
grin1.gif
...takod apranje jebilo več kot potrebno...ni pa pogojev da bi zdajle prakticiral pranje doma.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
...ksz...

Ampak eni pa res pretiravate.

Tadrugi avto sem kupil lani maja in sem ga od takrat opral enkrat.

Taprvega pa ene trikrat v enem letu.

Notranjost pa je večkrat deležna sesanja in brisanja.
grin1.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Mene zanima kako v ročni pralnici operete avto z uno ščetko
confused-1.gif

lp

Enostavno. Drgneš kot nor, maš da si sredi poletja bolj moker kot avto, ko ga pereš.
smile-1.gif

Najprej ga sperem in hkrati ščetko tudi, da ne bo slučajno kakšen kamenček noter. Če pa na koncu ostanje malenkosti, jih pa z nohtom spravim dol medtem koga z jelenjo kožco brišem.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.098
139
63
okolica mesta
Boste rekli da cel avto in šipe s ščetko ščetkate
rolleyes-1.gif
Jest sem se prej tudi svoje gobe in šampona posluževal., pol sem pa še enkrat splahnil avto. Nikakor mi pa ne uspe samo s štrajfiksom oprati avto, da bi bil potem ko nov, ker ko se posuši je še zmeraj ces siv od umazanije, še posebi šipe. Brez gobe se nekako ne sveti oz. ni čisto.
Da preveč ne zakomliciram
wink-1.gif

lp

Anc

Zelenc'
26. okt 2010
2
0
1
Žiujo
jest pa nucam postopek ročnega pranja avtomobila..za ocenjevanje u šoli... tko da prosim ce bi mi lahk kdo napisu postopek kk se to dela..(sama ga približno vem ampak newem kako napisat ) =)