Sam imam tega :
https://www.samsung.com/si/washing-machines/combo-wd6800n/
Testi v EU so redki, so pa , najbolj me je prepričalo, da povsod, kjer je bil ta model na testu je bil na najboljših mestih, kakega Mieleta pa povsem povsem povozi, saj Mieleta, ki je tako zveneč ni niti na enem testu med prvo polovico.
Zanimivo, je , da se boben vrti v eno stran, zadnja stran v drugo stran, kar EU proizvajalci še sploh niso osvojili, enako ima popolno podporo in vtičnico za pametni dom, jasno pa tudi kpl. krmiljenje preko app. telefona, preko wi-fi omrežja v stanovanju, gre tudi klasično, brez tega ima tudi funkcijo buble soak, ki je Eu proizvajalci ne poznajo, zanimivo mi je pa pristop nastavitve zamika pri štartu, vsi EU proizvajalci imajo, da nastaviš zamik npr 10 ur in EU začnejo prati po 10 urah, tu pa je logika drugačna, tu nastaviš 10 ur, samo tu to pomeni, da bo čez 10 ur že vse končal, začel pa prej.....
Sam svetujem nakup v BigBangu Rudnik, tam je ena noro prijazna prodajalka, ( v BTC ju so katastrofa) , mi je uredila popust na stroj, pa še garancijo sem podaljšal, za vsak primer... Če me danes vprašate po 3 mesecih, ali sem zadovoljen ali ne, lahko povem, da nisem le zadovoljen, sem popolnoma navdušen.