Citat:
Uporabnik Mr_Wolf pravi:
Citat:
Uporabnik visek_izobrazbe pravi:
moje mnenje, stroj je špica, samo malo, premalo vode porabi. Za moje pojme premalo . Razne eco bubble zadeve so okej, samo vode je tu premalo. Za primerjavo vzemi kakega beka, gorenje. 8 kg in poglej letno porabo vode.
Pa se to pri teh novih strojih ne da nastaviti, da porabi "več" , oz. normalno, vode?
ja seveda, se da, samo še vedno nad celotno količino (poraba po programu, poraba z dodatno vodo) je definirana, fiksna. In to je problem, ker klub večji porabi vode stroji (nekateri) še vedno porabijo (pre)malo vode.
Ker, če mi gre kaj na jetra, so pa to preslabo splaknjene cunje, z ostanki praška!
če ti uspe dobiti koliko porabi pri posameznem programu, zna to biti odločilno. Poskusi malo poguglat, če se dobi kaj v tej smeri, oz kontaktiraj samsung slovenija, če se lahko in kje se dobijo tehnične specifikacije omenjenega pralnega stroja
Disclaimer:
Trenutno v uporabi Gorenjev pralni stroj, kupljen nekje 1999, še z "mehanskim" programatorjem.
Sicer za zdaj pere BP, nima pa tudi kaj veliko pranj za sabo, recimo okrog kakšnih 1.200 (je bil kakšnih 5 let "v rezervi"
).
Bo pa potrebno verjetno počasi razmisliti, kaj novega je za kupiti, ko stari enkrat crkne.