Pralni stroj Miele

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
Jaz sem včeraj kupil nove cote v Kiku....a lahko pridem prat k nekomu k ma miele.....

hermann

Guru
19. mar 2014
9.738
6.634
113
hm

jaz nisem doplačal in imam samo demo verzijo programa "zvišaj cenovni rang oblačil"

sicer dela super, oblačila iz kika potem izgledajo kot bi bila kupljena najmanj v new yorkerju, samo je en catch: čez cel hrbet se nariše vodni žig "DEMO - oprano z miele pralnim strojem"

kar pa mogoče tudi ni slabo, sem potem še večji frajer...?

Clancy

Majstr
20. avg 2007
835
400
63
Ne ga šimfat! Tudi meni je stroj zrihtal ceneje.
Z Mielejem sem drugače ful zadovoljen. Stroj je res nekaj posebnega. Perilo v bobnu obrača drugače kot ostali stroji. Ima nekak poseben način obračanja bobna. Res. Imam pručko v kopalnici in ga vsakič opazujem, kako to dela.
Še mojih 10c
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.146
6.962
113
pri taščici
A ti vidiš notri že, če stopiš na pručko? Jaz si moram pomagat z lojtro ki jo ima mami za obešanje zaves.

Nazadnje urejeno:

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Citat:
Uporabnik Clancy pravi:

Z Mielejem sem drugače ful zadovoljen. Stroj je res nekaj posebnega. Perilo v bobnu obrača drugače kot ostali stroji. Ima nekak poseben način obračanja bobna. Res. Imam pručko v kopalnici in ga vsakič opazujem, kako to dela.

Te čisto razumem,tudi jaz to delam,če imam le čas:

A kdo ve če je kje v Sloveniji kakšen klub ljubiteljev teh pralnih strojev,da se navdušenci včlanimo=?

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.455
9.748
113
EU
Za doplačilo pet evrov Pop teveju boš lahko na Vojotu v živo spremljal prenos, kako Mile z občutkom obrača boben.
cheer.gif

Hellreiser

Pripravnik
6. mar 2015
111
0
16
Pozdravljeni vsi...
Po prebiranju te teme, sem se tako navdušil na tem pralnim strojem, da ga bom vrjetno kupil. Samo sedaj imam problem, ker vse instalacije so v kleti, jaz pa bi ga namontiral sredi dnevne sobe, kot ga imate tudi ostali. A obstaja kakšna opcija brezžične povezave za vodo? Prosim za par nasvetov, kako ste to uredili vi, saj bi resnično rad gledal s kavča v vrteči boben, ker TV sem že malo naveličan...
Hvala za pomoč in nasvete.
Lp

MieleFan

Fizikalc
7. sep 2014
1.044
84
48
Pol moreš kupit najboljši model Miele.Da ga boš lahko spremljal preko telefona brez problema.Če maš 2000 eur viška,kr v akcijo za njim...te že čaka v Črnučah v salonu Miele
smile-1.gif

Bi res blo fajn,za MieleFane...da se ustanovi klub...in se srečamo ob raznih dogodkih
smile-1.gif

Hhehe

MieleFan

Fizikalc
7. sep 2014
1.044
84
48
mdragan

K men lahk prneseš prat.Med tem ko Miele nežno opere tvoja nova oblačila.Spijeva kak pir....in perilo bo oprano
wink-1.gif
...hehehe

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Hellreiser, halo?? Babo razkuri, pa boš sam letel v klet, kjer boš lahko mirno opazoval boben, lahko tudi ustavljen. Ne rabiš ga v dnevno stavit, ker kaj boš pa takrat, ko te bo baba poslala v klet?
Imam pa tudi en predlog glede 100% izkoristka Mieleta in sicer, če imate mačke doma, da izkoristite tudi Miele, ko je ugasnjen. Samo poušterček date noter in muc bo šel sam noter. Poušterček spodaj, satenasto nebo, kaj češ boljšega. Muc bo tako predel, kot še nikol.
grin1.gif

MieleFan

Fizikalc
7. sep 2014
1.044
84
48
Sem poslal v Harvey Norman,ta model iz Big banga.Če bodo izenačli ceno.In vam sporočim odgovor.
smile-1.gif