Pralni stroj Miele

MieleFan

Fizikalc
7. sep 2014
1.044
84
48
Tokrat pa je ugodna cena stroja
smile-1.gif

https://www.bigbang.si/pralni-stroji/wda111wcs-pralni-stroj-miele-579753

zmaga.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
[cenzura], prišel na rudnik, pa so mi pred nosom zaprli BigBang... Zdaj pa ne vem kaj bi, a bi letel že v BTC al kaj...

mudel nis resn s tem, res ne...

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Šit, tudi v BTC so imeli že zaprto, v Cityparku ga pa nimajo.... Najbolje, da bi kar vzel kamp stol iz prtljažnika, pa pokampiram čez noč, da ga jutri sigurno dobim???

MieleFan

Fizikalc
7. sep 2014
1.044
84
48
Pbutec

Jutri dej link,Harvey Normanu...k reklamirajo da imajo najugodnejšo ceno tega stroja.Pa da vidiš če ti ga dajo,po ceni iz Big Banga.

Dej jim link pošlji
wink-1.gif

Sevlje še vprašaj..mogoč ti lahko on kej zrihta
smile-1.gif

luciano

Guru
3. okt 2011
1.859
887
113
MB
Citat:
Uporabnik MieleFan pravi:
Pbutec

Jutri dej link,Harvey Normanu...k reklamirajo da imajo najugodnejšo ceno tega stroja.Pa da vidiš če ti ga dajo,po ceni iz Big Banga.

Dej jim link pošlji
wink-1.gif

Sevlje še vprašaj..mogoč ti lahko on kej zrihta
smile-1.gif

Imajo pogoje za jamstvo cen

Zagotovljena najnižja cena ne velja za izdelke, katerim so priložena darila oz. bonusi, darilne bone, storitve, različne načine financiranja, super jamstvo, vračilo kupnine, programe zvestobe in odprodajne izdelke. Primerjali bomo najugodnejšo ceno, ki vam je na voljo kot našemu kupcu ter ceno izdelka, ki vam je na voljo v konkurenčni trgovini.

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Citat:
Uporabnik Zmago1 pravi:
kolk ma to garancije?

2 leti. Ampak testirani so pa menda na 20 let uporabe! Kar pa ti v praksi čisto nič ne pomaga,ker če ti karkoli crkne po dveh letih,boš na servisu konkretno plačal...
Vzemi raje Samsunga za ta denar,pere odlično,5 let splošne garancije,10 garancije let na motor!

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Joj, ti se pa tut ne znajdeš:) V prvem bigbangu, kjer imajo vrata odprta se zmeniš, da ti ga potegnejo od tam kjer ga imajo. Plačaš takoj in stvar zaključena.

Sem poskusil pa niso hoteli, češ da gre za trgovino "čez" cesto in odprodajne izdelke..
Celo noč sem čakal pred trgovino, da bi ga ja dobil, pa so zjutraj, ko so odprli mi samo rekli, da je bil prodan včeraj.....

Niti kave za čakanje mi niso ponudili
frown-1.gif