Požrešni avtoserviserji, avtokleparji, avtoličarji

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
itd.
Kdo si sploh še želi vozt avto k nekmu, ki ti "šlampasto" popravi, porihta, poštriha avto, ti kot stranka se nategneš po celi črti, ...preplačaš delo 3x preveč, ko pa vidiš lastnik delavnice pa se vozi v takem avtu, da dol padeš, hišo ma tako porihtano, da lahko samo sanjaš, gre za 1 mesec na potovanje v tistem času ga ne vidiš nikjer.
Čim dlje stran od takih barab. Za mene je pošten človek, ki ti za neko delo računa normalno ceno.
Za katerega se gre to nebi želel pisat.
Na svojmu avtu sem imel za porihtat zavore in mi je naračunal velik preveč
uf-1.gif

2 serviser ima vedno stranke, vedno poln dvorišče avtov za popravilo je dober mehanik, ampak nima niti dobrega avta, hiša ni taka, da "dol padeš", tud počitnic si ne privošči za 1 mesec, ampak za 1 teden vsaj tako je vidt, ko se vozim mimo.

3 serviser, človek je najboljši, ma star avto, dvorišče ma vedno polno, hiša nekaj srednjega...

Nazadnje urejeno:

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
itd.
Kdo si sploh še želi vozt avto k nekmu, ki ti "šlampasto" popravi, porihta, poštriha avto, ti kot stranka se nategneš po celi črti, ...preplačaš delo 3x preveč, ko pa vidiš lastnik delavnice pa se vozi v takem avtu, da dol padeš, hišo ma tako porihtano, da lahko samo sanjaš, gre za 1 mesec na potovanje v tistem času ga ne vidiš nikjer.
Čim dlje stran od takih barab. Za mene je pošten človek, ki ti za neko delo računa normalno ceno.
Za katerega se gre to nebi želel pisat.

V bistvu si opisal 90%+ vseh servisov (za vse stvari) v Sloveniji.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.076
113
v lokalni ostariji
čakaj malo mastr? a ti mislš da je hiša in avto vse? in če te prav razumem ti gledaš takole: un ki ima slab avto je dober mehanik...?!?!?

in kaj je normalna cena? 0€ pa še pivo ti zravn stisne?

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Ah daj no, žajfe ne jemlji preveč resno. Itak je spet spoznal novo lekcijo v življenju.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
itd.
preplačaš delo 3x preveč, ko pa vidiš lastnik delavnice pa se vozi v takem avtu, da dol padeš, hišo ma tako porihtano, da lahko samo sanjaš, gre za 1 mesec na potovanje v tistem času ga ne vidiš nikjer.

Raje uživam te atribute, porihtana bajta, hud avto in en mesec na morju, kot pa povprečna bajta z povprečnim avtom in kasiram malo.

Sorry, časi so taki da če nisi znajdljiv imaš pi 60ih povprečno bajto z podpovprečnim avtom in letno 14 dni izole al pa kopra.

Hvala, nebi.

Zakaj pa ne voziš pol k pooblaščencu? Tam te šele sezujejo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Ah daj no, žajfe ne jemlji preveč resno. Itak je spet spoznal novo lekcijo v življenju.

ga razumem po eni strani, če maš accenta za 500€ in je servis vozila toliko kot polovica vrednosti avta
evil.gif

zna bit tečno
evil.gif

Nam delovno mulo ki jo imamo servisira lokalec za drobiž. olja, filtri, pa še kak avspuh pošvasa za ceno
materiala (ki ga lahko tut sam kupiš in pripelješ) + 5€ na uro. Za 20€ je dober za celo sezono, pred zimo
še ena taka akcija z antifrizom in kakim kablom pa je to to. Je pa res da je popoldanc ampak z polno izpravno delavnico.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.407
2.478
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik masterr pravi:
itd.
preplačaš delo 3x preveč, ko pa vidiš lastnik delavnice pa se vozi v takem avtu, da dol padeš, hišo ma tako porihtano, da lahko samo sanjaš, gre za 1 mesec na potovanje v tistem času ga ne vidiš nikjer.

Raje uživam te atribute, porihtana bajta, hud avto in en mesec na morju, kot pa povprečna bajta z povprečnim avtom in kasiram malo.

Sorry, časi so taki da če nisi znajdljiv imaš pi 60ih povprečno bajto z podpovprečnim avtom in letno 14 dni izole al pa kopra.

Hvala, nebi.

Zakaj pa ne voziš pol k pooblaščencu? Tam te šele sezujejo.

Bravo malcomX spet si odkril toplo vodo. Koga briga da imaš raje bogastvo kot povprečje ali revščino ????

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
A je mozno, da masterr zavida 1 serviserju hudo bajto, pa dopust pa avto, ker pac sam sraufa na dvorsicu in vsega tega nima?

dules

Pripravnik
24. dec 2009
65
0
6
Da vas malo vidm fantje kako je to

Potrebno je plačati delavnico če seveda ni v tvoji lasti
plačati je potrebno dvigalo če ga lahko
plačati je potrebno orodje saj brez njega ne moreš delat
plačati moreš še kakšno profi orodje saj brez njega ne moreš kaj veliko narest
plačevati moreš račune kateri hodijo na servis saj je poraba eletrike in vse ostalega velika
plačevati moraš odvoz nevarnih odpaddkov - gume olja filtri
potem more pa še nekaj ostat za konec meseca
potem imaš pa še en kup neplačnikov ki denar nosijo po par mesece al pa nikoli
dolg pri prodajalcu avtodelov

Če vse skupaj sešteješ je mehanikovo delo zelo poceni saj more mehanik imeti veliko znanja da sploh lahko dela .
Če se znajdeš imaš veliko denarja če ne si revež

zdaj pa nehajte pluvat po serviserjih , se da vse z njimi zmenit , razen če ste raje sklonjenih glav k greste od njega ter jih potem pluvate po netu !

aja , glede popravilo starih avto je tak , servina ura je taka kakor je , servise ne bo zaradi enega avta spuščal uro da bi popravil avto namesto 500€ za 100 € saj potem bolje da zapre delavnico in gre delat k kakšnemu drugemu saj na koncu meseca ne bo imel tud za sol ne.

žal talo je to , če ne pa malo pogledajte po zobozravnikih , zastonj čakaš po mar mesecev do par let če si pa samoplačnik je takoj

aja vsi nimajo prijateljev popoldancev kateri delajo po 5€ na uro , sicer pa bi ga tepel tistega tvojega prijatelja razen če nista v nekih stikih !

Ps imam nekaj prijateljev ki so pizdil glede mehanke pa da so mehaniki dragi
jest sm jim dal delavnico z vsem orodjem pa delaj , vse so delal tudi do 3x počasnej ter še vedno sem moral zraven stat pa jim pomagat delat

Nazadnje urejeno:

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
a veš kaj je zanimivo....

vsi mojstri (privatniki) so "bogi"....ubijajo jih miljon in en strošek, rabijo ne vem kolk znanja, jebejo jih stranke, delavci zahtevajo plače, na koncu jih pa še država zabetonira z svojo požrešnostjo...
bonk.gif

po drugi strani pa da ne govorim....vsi dobro vemo kaj in kako....tko da NIČ SE MI NE SMILITE!

pa sej ne da ne privoščim, sam dejte nehat jamBrat no...!
evil.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
KSZ
Ja, res je, kar pravi master Masterr.
Sem bil zadnjič pri enem mehankarju, pa je bil zelo, zelo požrešen. Najprej je šel na kosilo, pol je pa v delavnici še dva sendviča ruknu ... prasec, ni kej ...

colos

Pripravnik
12. jan 2008
494
6
18
Se mi je pa že zgodilo da sem plačal pri enem takem mojstru več kot na AMZS. Zgleda da AMZS dela pod ceno.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik dules pravi:
Da vas malo vidm fantje kako je to

Potrebno je plačati delavnico če seveda ni v tvoji lasti
plačati je potrebno dvigalo če ga lahko
plačati je potrebno orodje saj brez njega ne moreš delat
plačati moreš še kakšno profi orodje saj brez njega ne moreš kaj veliko narest
plačevati moreš račune kateri hodijo na servis saj je poraba eletrike in vse ostalega velika
plačevati moraš odvoz nevarnih odpaddkov - gume olja filtri
potem more pa še nekaj ostat za konec meseca
potem imaš pa še en kup neplačnikov ki denar nosijo po par mesece al pa nikoli
dolg pri prodajalcu avtodelov

Če vse skupaj sešteješ je mehanikovo delo zelo poceni saj more mehanik imeti veliko znanja da sploh lahko dela .
Če se znajdeš imaš veliko denarja če ne si revež
Frizerka si pa kupi škarje, glavnik in fen, na uro pa računa pa tud skoraj toliko.