Pozor! Pogrešani trije mladoletniki

erikson

Guru
25. avg 2007
22.777
6.553
113

Ob odhodu od doma so navedli, da gredo v šolo. Vsi trije so dijaki prvega letnika Šolskega centra Velenje, so sporočili iz PU Celje. Ob tem so podali tudi opis mladoletnikov:

15-letni Žan Britovšek Kamnik iz Mislinje je visok okoli 180 cm, močnejše postave, kratkih svetlih las. Podatkov o oblačilih, ki jih je imel oblečena ob odhodu od doma, ni, s seboj pa ima črn nahrbtnik.

16-letni Matic Kašnik iz Mislinje je visok okoli 180 cm, svetlo rjavih kratkih las. Ob odhodu od doma je bil oblečen v spodnji del bele trenirke, modro majico s kratkimi rokavi, siv pulover in črno jakno. Obut je bil v športne copate Adidas. S seboj ima črn nahrbtnik z napisom Nike.

17-letni Nace Camlek iz Slovenj Gradca je visok okoli 176 cm, vitke postave, svetlih kratkih las. Ob odhodu od doma je nosil črno-oranžne športne copate znamke Nike in črno šolsko torbo znamke Nike. Podatkov o tem, v kaj je bil oblečen ob odhodu od doma, nimamo.

Vse, ki ste pogrešane mladoletne fante opazili, prosimo, da o tem obvestite policiste Policijske postaje Slovenj Gradec na telefonsko številko 02 872 54 00 ali pokličete telefonsko številko 113 oziroma anonimno številko policije 080 12 00.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Če drugo ne, so vsako leto na koncu šole slikani. Vsaj pri nas so.

Ker po več let stari sliki prepoznat otroka, ki je sredi rasti, je tak tak.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.211
3.573
113
Marlbor
Pa v začetku prvega letnika se jih slika, za dijaško kartico. Ali ni več dijaških kartic?

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16
A ni zanimivo, samo za enega vejo kako je bil oblečen, ko je odšel od doma, za ostale dva pa ne.

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.802
278
83
Največja slovenska vas
Jst sm do konca gimnazije se švercau s sliko iz 8.razreda... in za dijaško in za mesečno.... pa sm umes radikalno spremenil pričeske, pa še kj... pa me ni noben vprašau po novi sliki... res pa da tkrt ni blo fejstbruha in mobiregla ni mela fotiča....

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik neo32 pravi:
A ni zanimivo, samo za enega vejo kako je bil oblečen, ko je odšel od doma, za ostale dva pa ne.

Samo res- Jaz sem se že pri osmih sam oblekel in šel v šolo, kaj šele pri 17.
bonk.gif

Ampak 17 let in 1. letnik...

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik neo32 pravi:
Eni so pri teh letih ŽE tolk samostojni, da se sami oblečejo, nekateri celo cunje iz omare sami potegnejo. Če te to čudi, bi se na tvojem mestu zamislil.

Bemti, jaz ne vem, kaj tamala (4) zjutraj navleče nase, bistveno, da je temperaturam in padavinam primerno, ne pa da bom vedel, kakšne barve majčko, hlače in jopico ima pa jo jaz vozim v vrtec.

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik neo32 pravi:

Samo res- Jaz sem se že pri osmih sam oblekel in šel v šolo, kaj šele pri 17.
bonk.gif

Ampak 17 let in 1. letnik...

Nisem ciljal na to da so ga tastari pri 17. oblačli, ampak na to da odpreš omaro in vidiš katere kavbojke/trenirka manjka, kater pulover manjka, jakna, ipd...

Get my point?
bonk.gif

Razen če so imeli toliko cunj da to pač ni mogoče vedt.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik neo32 pravi:
Nisem ciljal na to da so ga tastari pri 17. oblačli, ampak na to da odpreš omaro in vidiš katere kavbojke/trenirka manjka, kater pulover manjka, jakna, ipd...

Get my point?
bonk.gif

In ko mama pogreša otroka, bo trezno, s hladno glavo, stopila pred omaro, pogledala še v koš z umazanim in čistim perilom in brez dvoma ugotovila, kaj je mulc zjutraj navlekel nase. Dej no dej, reva ne ve, kako ji je ime.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.190
1.974
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
A (4) pomeni 4 mesece?
hysterical-1.gif
priden.gif

Ne ne, ni tak genij, kot si bil ti, to je edinstveno.

No, saj poznaš tisto o tanki meji med genijem in mano
evil.gif

Upam, da so šli mulci malo v hosto in da se jim ni nič hudega zgodilo. Noči so kar hladne in glede na to, da starši ne vedo kako so oblečeni, lahko pomeni, da so vzeli več kosov oblačil ali pa enostavno ne znajo ugotoviti, kaj manjka v omari
bonk.gif

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16
Citat:
Citat:
Uporabnik neo32 pravi:
Eni so pri teh letih ŽE tolk samostojni, da se sami oblečejo, nekateri celo cunje iz omare sami potegnejo. Če te to čudi, bi se na tvojem mestu zamislil.

Bemti, jaz ne vem, kaj tamala (4) zjutraj navleče nase, bistveno, da je temperaturam in padavinam primerno, ne pa da bom vedel, kakšne barve majčko, hlače in jopico ima pa jo jaz vozim v vrtec.

Ne a res? A si potem že slišal za razliko med moško garderobo in žensko garderobo?

Tud jest za svojo nevem kaj je zjutraj oblekla, ker je pač ženska.

In ja, sem se zamislil, ker nisi razumel mojega stavka, al pa sem samo jest iz tako revne familije prisel, da nisem imel 6 omar cunj!

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik neo32 pravi:

Odvisno kako vzameš; lahko da so starši pri tem, ki vedo, kako je bil oblečen bolj skrbni kot pri drugih dveh.

Ali pa sta ostala dva dva bolj "razvajena", pa oblačita vsak dan druge cunje....aja 17 letniki, to je normalno, da se 2x na dan preobleče...

Upam, da jih hitro najdejo in da so vsi ok.

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16
Citat:
Citat:
Uporabnik neo32 pravi:

Get my point?
bonk.gif

In ko mama pogreša otroka, bo trezno, s hladno glavo, stopila pred omaro, pogledala še v koš z umazanim in čistim perilom in brez dvoma ugotovila, kaj je mulc zjutraj navlekel nase. Dej no dej, reva ne ve, kako ji je ime.

Izkušnje ali si to pač napisal, ker bi rad dosegel da se moj prvi post zdi nelogičen?

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Citat:
Uporabnik neo32 pravi:

Odvisno kako vzameš; lahko da so starši pri tem, ki vedo, kako je bil oblečen bolj skrbni kot pri drugih dveh.

Ali pa sta ostala dva dva bolj "razvajena", pa oblačita vsak dan druge cunje....aja 17 letniki, to je normalno, da se 2x na dan preobleče...

Upam, da jih hitro najdejo in da so vsi ok.

No, na to sem mislil kar si zapisal v prvem stavku, ampak sem očitno prehitro stegnil gobec... Ah ja...

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik neo32 pravi:
Izkušnje ali si to pač napisal, ker bi rad dosegel da se moj prvi post zdi nelogičen?
Na žalost prvo. Upam, da se ne bo končalo, kot se je pri nas.

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16
Citat:
Citat:
Uporabnik neo32 pravi:
Na žalost prvo. Upam, da se ne bo končalo, kot se je pri nas.

Nisem hotel nobenga obsojat in tudi jaz upam da se zadeva srečno odvije.