in kaj je poanta.? boljše plačat parkirnino takrat ko parkiraš!
glej, vedno ko parkiram plačam listek. v 30 letih nimam problema, torej lahko imajo 5000% donos in se mi j-ebe, nemorejo od mene dobit nič, nikoli in nikdar.
Da sam dobim to gladko vržem v smeti, ker vem da nisem nikoli tega storil.
se pa strinjam s tabo, da je oderuško.
če je res prekršek, potem je to v obdelavo dobil en hrvaški odvetnik, ta je to dal v delo k slo odvetniku, valjda da vsak nekaj zasluži, zastojn se še mačka ne goni...
in kaj je poanta.? boljše plačat parkirnino takrat ko parkiraš!
Moja izkušnja bližje doma: Imam nek pregled par let nazaj v zdravstvenem domu Novo mesto. Parkiram na desni strani vozišča - pred mano že parkiranih nekih 5 avtomobilov, za mano še en. Čez eno uro se vrnem in vidim kazen na šipi. Ni panike, res je bil znak... avto pred mano (isti kot prej) kazni nima. Avto pred njim tudi ne. Jaz ljubljanske tablice, oni novomeške.Ti bom povedal kako to funkcionira v enem selu v hr, kjer sem pogosto. Tam je plačilo selektivno, balkan v vsem svojem sijaju. Domačini ne rabijo plačat, nemci tudi ne. Plačat morajo samo slovenci in zagrebčani. In tem primitivcem ne plačam. Pika. Amen. Pa plačam drugače vsepovsod in vedno. Sem že videl zagrebčane, ki so ob parkiranju tablice dol šraufali. Balkanska way of life pač.
V zgoraj omenjenem članku vsi vprašani samo "domnevajo, po njihovem mnenju ipd", da bi pa kdo rekel, da takšno pošiljanje ne velja, da naj prejemniki takšna notarska obvestila zavržejo, oziroma jih ne upoštevajo, to pa ne.