''Povratnica'' v Gmailu

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Mah to ne dela.... enega mi je označilo kot videnega, oslale 2 čakata na boljše čase.
bonk.gif

007James

Pripravnik
21. jul 2008
136
3
18
Dela, dela in to zanesljivo. Sem imel primer, ko je nekdo pogledal mail na mobilniku, ki je verjetno imel vklopljene lokacijske storitve in sem celo videl v katerem parku je naslovnik prebral mail. Je pa bila to izjema. Zagotovo pa dobiš podatke o tem kdo, kdaj in kolikokrat je bil posamezni mail pogledan. V začetku sicer tudi meni ni delovalo natačno, sem pa potem v Adblock dodal izjemo za gmail. Od takrat del bp, žal pa le Chromu, ki sicer ni moj priljubljeni brskalnik.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Sem si poslal 3 maile, na drug acc... od tega je samo enega javilo, da je pregledan.

Adblock sem pa tudi disablav.

KrNeki99

Pripravnik
3. sep 2007
884
23
18
Ljubljana
en nacin so email povratnice - ki jih ima veliko ljudi izklopljene
drug nacin so slikica v mailu in ko beres mail (se slika nalozi iz njegovega serverja in vidi kdaj si "bral") - vsak pameten ima tudi to izklopljeno. Sedaj "izklopil" tudi google in najbrz tudi ostali.

lp

miklavz

† 1962-2015
30. sep 2012
912
1
16
Mislim, nekoc si imel delivery receipt in read receipt. Delivery je deloval kot povratnica pri smsih ali pa skypu, ko je dosfavljeno ves, da je v njegovem inboxu.
Pomeni, da je nekdo ziv in da ima prizgan racunalnik in odjemalca.
Danes pa nic... pa full pogresam te opcije. Se preveckrat zgodi da te ali nekdo nateguje, da ti je poslal nekaj, kar ti ni ali pa da ni prejel necesa...
Predvsem pri sluzbenih zadevah.